Κρήτη: Το ΜΑΡΤΥΡΙΟ 54χρονης που πάσχει από ελεφαντίαση-Χρωστά μέχρι και στο φαρμακείο

Μόνο ιδιώτης γιατρός μπορεί να βάλει τέλος στο Γολγοθά της

Κρήτη: Το ΜΑΡΤΥΡΙΟ 54χρονης που πάσχει από ελεφαντίαση-Χρωστά μέχρι και στο φαρμακείο

​Δέσμια της ελεφαντίασης από την οποία πάσχει το αριστερό της πόδι είναι μια 54χρονη από το Ηράκλειο εδώ και τέσσερα χρόνια.

Μάλιστα εκτός του ότι είναι κατάκοιτη, πάσχει από σοβαρά αναπνευστικά και καρδιολογικά προβλήματα.

Η ίδια στέλνει μήνυμα απόγνωσης, καθώς όπως η ίδια αναφέρει βιώνει την απόλυτη εγκατάλειψη. «Δεν μπορώ να κινηθώ. Είμαι σε κακή κατάσταση. Κάνω έκκληση μήπως βρεθεί κάποιος γιατρός να με στείλουν κάπου, μήπως θεραπευθώ. Δεν αντέχω άλλο. Χρωστάμε λεφτά και στο φαρμακείο…» σημειώνει η ίδια.

Στα 35 χρόνια της, η κ. Ελευθερία Ρουμελιανάκη, έχοντας γεννήσει τρία παιδιά και έχοντας μια φυσιολογική ζωή, μετά από μια επέμβαση θυρεοειδή, είδε τη ζωή της να αλλάζει. Είδε τα πόδια της να πρήζονται, το σώμα της να αλλάζει και την ελεφαντίαση στο κάτω αριστερό άκρο της να την "κρατά" στην κυριολεξία δέσμια μιας ζωής που η ίδια περιγράφει ως κόλαση.

Η ίδια και ο σύζυγός της, με μια μικρή σύνταξη και ένα επίδομα από την πρόνοια, αδυνατούν να συντηρήσουν το φτωχικό σπίτι που νοικιάζουν στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης Πατελών στο Ηράκλειο. Τα προβλήματα είναι πολλά.

Για να χειρουργηθεί απαιτούνται 60 χιλιάδες ευρώ, που δεν έχει, ενώ ακόμη και η φιάλη οξυγόνου που χρησιμοποιεί της στοιχίζει ανά τρεις ημέρες 200 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top