Χαλάει πάλι ο καιρός: ΕΡΧΟΝΤΑΙ βροχές και καταιγίδες!

ΔΕΙΤΕ αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

Χαλάει πάλι ο καιρός: ΕΡΧΟΝΤΑΙ βροχές και καταιγίδες!

​Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα ηπειρωτικά, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τις θερμές ώρες της ημέρας και αργότερα στο Βορειοδυτικό Αιγαίο και τη Βόρεια Εύβοια περιμένουμε για σήμερα Πέμπτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 21 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 15 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 20 έως 25 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη η μέγιστη θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου), 20 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στα κεντρικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό και Βορειοδυτικό Αιγαίο όπου θα πνέουν ασθενείς άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.

Στην Αττική

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια τμήματα περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Σαρωνικό μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ, με εξασθένηση μετά το μεσημέρι.

Στην Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με βροχές και τοπικές καταιγίδες μετά το μεσημέρι περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top