ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ:Απήγαγαν Πακιστανό κρατούμενο μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού και ζητούσαν λύτρα!

Γνώριζαν ότι η οικογένειά του έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ:Απήγαγαν Πακιστανό κρατούμενο μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού και ζητούσαν λύτρα!

​Με σενάριο αστυνομικής ταινίας μοιάζει η άγρια συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού, που έγινε στις 3 Μαΐου. Όπως όλα δείχνουν από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, η αιτία της συμπλοκής αποδίδεται τελικά σε ένα πρωτοφανές γεγονός… σε «απαγωγή» κρατουμένου!

Συγκεκριμένα Αλβανοί κρατούμενοι συνεπλάκησαν με αυτοσχέδια μαχαίρια και ρόπαλα με Πακιστανούς κρατουμένους, με αποτέλεσμα δύο Πακιστανοί να χάσουν τη ζωή τους.

Περίπου ένα μήνα μετά το περιστατικό, από την έρευνα προκύπτει ότι κρατούμενοι που είχαν στοχοποιήσει Πακιστανό κρατούμενο, γνωρίζοντας ότι η οικογένειά του έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια, τον απήγαγαν μέσα στις φυλακές ζητώντας λύτρα! Οι δράστες φέρονται να τον άρπαξαν από το κελί του και να τον κρατούσαν παράνομα σε δικό τους χώρο. Στη συνέχεια, επικοινωνούσαν με συγγενείς του στην Αγγλία και απαιτούσαν την κατάθεση 10.000 ευρώ σε λογαριασμό τους προκειμένου να τον ελευθερώσουν!

Το τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής ολοκλήρωσε την έρευνα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος επτά ατόμων για την διπλή ανθρωποκτονία, έξι για την αρπαγή του Πακιστανού κρατούμενου και 20 ακόμη ατόμων για συμμετοχή στην συμπλοκή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top