Οι βροχές… ξανάρχονται! Πάρτε ομπρέλα το μεσημέρι-Πού περιμένουμε καταιγίδες

Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού για σήμερα

Οι βροχές… ξανάρχονται! Πάρτε ομπρέλα το μεσημέρι-Πού περιμένουμε καταιγίδες

Μετά από ένα σχεδόν καλοκαιρινό τριήμερο, ο καιρός επιστρέφει στα… «καθιερωμένα» καθώς έρχονται ξανά οι βροχές και οι καταιγίδες!

Αναλυτικά, σήμερα περιμένουμε παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές και πιθανόν τοπικές καταιγίδες στα ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 22 ��αθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 23 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες.Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές τις θερμές ώρες της ημέρας στα ανατολικά και βόρεια ορεινά. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top