Παναγιώτης Σταμάτης: «Κάνω μια έκκληση προς την αδελφή μου να επανέλθει»

Τι λέει ο αδελφός της Βίκυς Σταμάτη για την απόδραση της

Παναγιώτης Σταμάτης: «Κάνω μια έκκληση προς την αδελφή μου να επανέλθει»

​Ανήσυχη είναι η οικογένεια της Βίκυς Σταμάτη μετά την απόδραση της από το Δρομοκαΐτειο.

Τόσο η μητέρα της, όσο και ο αδελφός της, Παναγιώτης κάνουν έκκληση να επιστρέψει στο χώρο όπου κρατείτο.

«Μετά την τελευταία δικαστική απόφαση που αφορούσε στην απόρριψη της αποφυλάκισής της, είχαμε μια επικοινωνία. Ήταν ήρεμη σε σχέση με την απόφαση και αυτό μου έκανε και λίγο εντύπωση. Παρόλα αυτά εκείνο που θα ήθελα να μεταφέρω μέσα από τη συχνότητα σας, είναι να κάνω μια έκκληση προς την αδελφή μου να επανέλθει» δηλώνει ο Παναγιώτης Σταμάτης και πρόσθεσε:

«Έχουμε κάνει ένα τεράστιο αγώνα, και εγώ προσωπικά, με το παιδί, το οποίο τόσο καιρό προσπαθούσα να κρατήσω όρθιο ψυχολογικά και φοβάμαι πολύ γιατί είναι κρίμα τόσος αγώνας να γκρεμιστεί. Τώρα χρειάζονται άλλες πιο ιδιαίτερες πράξεις και απέναντι στο ίδιο το παιδί».

Σε ερώτηση αν φοβάται μην κάνει κακό στον εαυτό της, ο Παναγιώτης Σταμάτης απάντησε καταφατικά, επισημαίνοντας ότι είχε εκφράσει τέτοιες απόψεις τον τελευταίο καιρό.

Ο ίδιος τόνισε: «Επιβάλλεται να γυρίσει στο χώρο όπου κρατείτο. Εγώ προσωπικά έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και στις δικαστικές αποφάσεις […] Είναι μια πράξη που έχει γίνει εν βρασμώ μετά από την απορριπτική απόφαση».

Τέλος, ο Παναγιώτης Σταμάτης ανέφερε πως το παιδί της είναι εξαιρετικά έξυπνο και ενώ δεν συζητάει το θέμα, είναι ��ροφανές ότι έχει κατανοήσει τα πάντα. «Θέλω να πιστεύω ότι δεν ξέρει τίποτα, όμως επειδή είναι πολύ έξυπνος, μέσα του βαθιά αντιλαμβάνεται πολλά πράγματα. Απλά έχει μάθει να τα διαχειρίζεται μόνο του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top