ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ 22χρονου: «Έτσι με προσέγγισε ο 40χρονος παιδόφιλος του Περιστερίου»

Περιγράφει την εμπειρία του και αποκαλύπτει όσα του έλεγε

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ 22χρονου: «Έτσι με προσέγγισε ο 40χρονος παιδόφιλος του Περιστερίου»

Ο 22χρονος σήμερα Πάνος μιλώντας στην εκπομπή «Μία» του STAR, αποκαλύπτει τη δική του εμπειρία με τον 40χρονο παιδεραστή του Περιστερίου, ο οποίος συνελήφθη πριν από μερικές μέρες.

«Τότε, στα 15-16 μου, μπαίναμε σ’ ένα chatroom, ήταν της εποχής μας, για παιδιά. Παράλληλα όμως έμπαιναν και μεγάλοι άνθρωποι , οι οποίοι μιλούσαν πολύ πρόστυχα σε μικρά ανήλια παιδιά» περιγράφει ο Πάνος και συνεχίζει:

«Έχω φωτογραφική μνήμη. Θυμάμαι τα πάντα. Όταν με προσέγγισε στο chatroom, μου έκανε add και άρχισε να μου μιλάει. Σε κάποια φάση μου είπε να βάλει κάμερα και τον έβλεπα να μου μιλάει με ένα φανελάκι κι ένα σλιπάκι, σε ένα δωμάτιο το οποίο είχε μόνο ένα κρεβάτι».

Ο δράστης, ο οποίος είχε πει στον Πάνο ότι εργάζεται σε εταιρία κινητής τηλεφωνίας, δεν υποψίασε με τις κινήσεις του, τότε τον 16χρονο. Του έλεγε, μάλιστα, ότι αν χρειαζόταν ποτέ κάποια συσκευή, θα του την προσέφερε δωρεάν.

«Εγώ τον είδα πρώτη φορά στο Μοναστηράκι, το καλοκαίρι του 2013, εντελώς τυχαία. Ήμουν με φίλους μου και τον έβλεπα να πηγαίνει να μιλά σε μικρά παιδιά» πρόσθεσε ο Πάνος.

Στη συνέχεια, ο 22χρονος αποκάλυψε: «Το γεγονός που μου είχε κάνει εντύπωση είναι ότι μου είχε πει, ότι πήγαινε στην Ταϊλάνδη και συνευρισκόταν με ανήλικα παιδιά, επειδή εκεί ήταν νόμιμο» και συνέχισε:

«Αυτό που με φρίκαρε ήταν ότι, μου έλεγε, ότι έμπαιναν σε ένα δωμάτιο που υπάρχουν κάμερες και μέσω ενός link μπορούσαν να βλέπουν απευθείας την πράξη σε όλο τον κόσμο άλλοι παιδόφιλοι».

Δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία του

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top