Πατέρας ενός μικρού παιδιού ο 35χρονος από την Κρήτη που πέθανε στην προσπάθεια του να ζεσταθεί

Κόπηκε το ρεύμα λόγω της κακοκαιρίας και οι αναθυμιάσεις από 1 γεννήτρια τον σκότωσαν

Πατέρας ενός μικρού παιδιού ο 35χρονος από την Κρήτη που πέθανε στην προσπάθεια του να ζεσταθεί

​Πατέρας ενός μικρού αγοριού ήταν ο αδικοχαμένος Άγγελος Χ. ο οποίος όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το star.gr, βρήκε τραγικό θάνατο λόγω της κακοκαιρίας των τελευταί��ν ημερών! Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει στα Ρουσσοχώρια του δήμου Μινώα Πεδιάδος, στο Ηράκλειο της Κρήτης, πως ο 35χρονος «έφυγε» τόσο άδικα.

NEKROS-ROYSSOXORIA-1-e1420637818303.jpg
Ο ίδιος, σύμφωνα με τους γείτονες του, είχε προβλήματα με την καρδιά του. Ήταν αγρότης στο επάγγελμα και δραστηριοποιούνταν στα Ρουσσοχώρια. Εκεί έμενε με την μητέρα και τον πατέρα του ενώ πριν λίγα χρόνια είχε παντρευτεί και ήταν πατέρας ενός μικρού αγοριού.

NEKROS-ROYSSOXORIA-2-e1420637827482.jpg
Την Τρίτη λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας, όλο το χωριό είχε παρατεταμένη διακοπή ρεύματος. Εκείνος βγήκε από το σπίτι που ζούσε με τους γονείς του και πήγε στο διπλανό δωμάτιο όπου είχαν εγκαταστήσει την γεννήτρια τους. Την έβαλε μπροστά προκειμένου να μπορέσουν να ανοίξουν οι ηλεκτρικές συσκευές για να ζεσταθούν.

NEKROS-ROYSSOXORIA-4-e1420637803382.jpg
Το πρωί της Τετάρτης κι ενώ είχε αποκατασταθεί το ηλεκτρικό ρεύμα στην περιοχή οι γείτονες άκουσαν την γεννήτρια να δουλεύει. Αυτό ήταν που προκάλεσε την περιέργεια τους και μπήκαν μέσα στο σπίτι. Όταν άνοιξαν την πόρτα είδαν το άψυχο σώμα του 35χρονου και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία.

NEKROS-ROYSSOXORIA-5-e1420637848398.jpg
Να σημειωθεί ότι οι γονείς του δεν μπορούσαν να βοηθήσουν καθώς είναι μεγάλης ηλικίας και έχουν αρκετά προβλήματα υγείας.

NEKROS-ROYSSOXORIA-6-e1420637858358.jpg
Εικάζεται ότι ο άτυχος άνδρας δηλητηριάστηκε από τις αναθυμιάσεις της γεννήτριας, καθώς δουλεύει με καύσιμο ωστόσο φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία- νεκροτομή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top