Μόνο στο star.gr: Χιόνισε… σκουρλέτια στην Πέλλα!

Χτύπησε κόκκινο η ανάπτυξη στην περιοχή με το νέο νόμισμα!

Μόνο στο star.gr: Χιόνισε… σκουρλέτια στην Πέλλα!
Πλέον υπάρχουν και οι αποδείξεις: λεφτά υπάρχουν και βρέθηκαν στον Άγιο Αθανάσιο Πέλλας, ο οποίος πλημμύρισε με το νέο νόμισμα, τα… σκουρλέτια!

Τι εστί σκουρλέτια; Ευρώ με πινελιά... πολιτικής επικαιρότητας!
skourletia (2) - Copy.jpg
«Κάθε χρόνο, στην αλλαγή του έτους, πάνω μαζεύονται ντόπιοι και επισκέπτες στην πλατεία του χωριού για να κάνουν όλη μαζί την αλλαγή γύρω από τη φωτιά, πίνοντας ζεστό κρασί» περιγράφει στον Δημήτρη Στρουμπάκο και το star.gr η δημοσιογράφος του West Channel Βάσω Αννουλίδου που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του… θαύματος.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, εμφανίστηκαν άγιοι βασίληδες, οι οποίοι πρωτοτύπησαν καθώς «αντί για δώρα μοίρασαν στον κόσμο σκουρλέτια, το νέο νόμισμα, θέλοντας να σατιρίσουν την πολιτική επικαιρότητα»!
10575435_606293599484905_3708934269176710536_o.jpg
Όπως εξηγεί η κα Αννουλίδου, οι άγιοι βασίληδες εμπνεύστηκαν το όνομα του νέου νομίσματος από τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη, με φόντο την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ που προεξοφλούν όλα τα γκάλοπ αλλά και τη συζήτηση περί ευρώ και εθνικού νομίσματος.

Μάλιστα, στο πνεύμα της οικονομίας που επιτάσσουν οι καιροί, τα σκουρλέτια είναι χαρτονομίσματα, παραλλαγή των 50 και των 100 ευρώ, αλλά είναι πάρα πολύ μικρά, μόλις 2 με 3 εκατοστά!

Χαριτολογώντας, η κα Αννουλίδου τονίζει ότι με τόσα λεφτά που μοιράστηκαν, «πήρε η οικονομία τον δρόμο της στην περιοχή»! Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top