Ο κακός χαμός στη Χαλκίδα: Σφράγισαν νυχτερινό κέντρο λίγο πριν τραγουδήσει ο Αδαμαντίδης!

Έφυγαν κακήν κακώς οι πελάτες

 Ο κακός χαμός στη Χαλκίδα: Σφράγισαν νυχτερινό κέντρο λίγο πριν τραγουδήσει ο Αδαμαντίδης!

​Ο κακός χαμός έγινε στο γνωστό νυχτερινό κέντρο Astra Live της Νέας Αρτάκης καθώς το βράδυ της Παρασκευής, ο δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης, αποφάσισε να του βάλει λουκέτο λόγω έλλειψης άδειας λειτουργίας της επιχείρησης. Μάλιστα αυτό έγινε ενώ είχε ξεκινήσει το πρόγραμμα και θα έβγαινε στην πίστα ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Να σημειωθεί ότι η απόφαση για σφράγισμα της επιχείρησης έχει εκδοθεί κατά της προηγούμενης διεύθυνσης του μαγαζιού, του επιχειρηματία, Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος έχει αποχωρήσει - επίσημα, από τον Ιούλιο του 2014.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες και τα έγγραφα, ο νέος ιδιοκτήτης, Δανιήλ Τρίκκας έχει νοικιάσει τον χώρο από την 1η Οκτωβρίου 2014, ενώ τον ίδιο μήνα, κατέθεσε τα χαρτιά του στην Δ.Ε. Νέας Αρτάκης και μάλιστα του χορηγήθηκε προέγκριση άδειας λειτουργίας.

ΑΣΤΡΑ-ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ-11.jpg

Ο νέος ιδιοκτήτης οδηγήθηκε με χειροπέδες στο αυτόφωρο ενώ η αστυνομία απείλησε να συλλάβει μέχρι και τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου αν δεν αποχωρούσαν.

Όπως καταλαβαίνετε επικράτησε πανικός με τους πελάτες να φεύγουν άρον - άρον ενώ ο επιχειρηματίας υπέστη οικονομική καταστροφή καθώς είχε πληρώσει τα μεροκάματα υπαλλήλων και τραγουδιστών, οι οποίοι κοιμήθηκαν σε ξενοδοχείο.

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, ο Δανιήλ Τρίκκας οδηγήθηκε στον κ.Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

ΑΣΤΡΑ-ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ-7.jpg
ΑΣΤΡΑ-ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ-12.jpg

ΑΣΤΡΑ-ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ-5.jpg


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top