Υπάρχει ανθρωπιά: Καλύφθηκαν τα νοσήλια της Ασπασίας που πυροβόλησε ο πατέρας της

Όλος ο κόσμος αγκάλιασε την 18χρονη

​Ένα ισχυρό μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς κατάφεραν να περάσουν οι πολίτες, οι οποίοι κάλεσαν σε συγκεκριμένο νούμερο, με σκοπό να συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρειάζονται για να καλυφθούν τα έξοδα της νοσηλείας της Ασπασίας.

Την Δευτέρα, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μία», στο Star, ξέσπασε η μητέρα της 18χρονης, η οποία νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας στη Λάρισα, αφότου ο πατέρας της την πυροβόλησε με σκοπό να εκδικηθεί τη μητέρα της και πρώην σύζυγο του, Σπυριδούλα.

Το κλίμα στην εκπομπή ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό με την μητέρα να μιλά��ι για τον αγώνα που δίνει για να καλύψει τα νοσήλια της μοναχοκόρης της. Προσπάθεια να συγκεντρωθούν λεφτά για εκείνη όμως κάνουν και οι φίλοι της 18χρονης, οι οποίοι διοργανώνουν διάφορες εκδηλώσεις, που τα έσοδα τους διατίθενται στη φίλη τους.

Σήμερα, ανακοινώθηκε στην εκπομπή ότι ο κόσμος αγκάλιαζε το όμορφο κορίτσι από το Άργος και μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν να συγκεντρωθούν τα νοσήλια της μέχρι το καλοκαίρι. Κάτι που θα αποτελέσει οικονομική ανάσα για την μητέρα της, η οποία κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να επιστρέψει η κόρη της στην παλιά της ζωή.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top