«Πρόκειται για δολοφονία. Κάποιος εγκληματίας σκότωσε το παιδί μου» λέει ο πατέρας της Ιωάννας

Φως στα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να ρίξουν οι πραγματογνώμονες

«Πρόκειται για δολοφονία. Κάποιος εγκληματίας σκότωσε το παιδί μου» λέει ο πατέρας της Ιωάννας

​Για δολοφονία έκανε λόγο ο πατέρας της Ιωάννας Γιαννακοπούλου, της 28χρονης που «χάθηκε» στην άσφαλτο, μετά την φονική καραμπόλα των 35 αυτοκινήτων στο Σχηματάρι, το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Κοσμάς Γιαννακόπουλος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ζήτησε να βρεθεί ο ένοχος και να πληρώσει:

«Πρόκειται για δολοφονία. Κάποιος εγκληματίας την Παρασκευή, ασφαλτόστρωσε το 61ο χιλιόμετρο Αθηνών-Λάρισας, με υλικά περίεργης προέλευσης. Τα λάδια που έβγαιναν από κάτω με την βροχή που υπήρχε γινόταν γράσο. Δεν μπορεί 35 αυτοκίνητα να είχαν όλα χαλασμένα τα φρένα! Κάποιος εγκληματίας, έχει γίνει κι άλλες φορές στην Ελλάδα, σκότωσε το παιδί μου. Θέλω να πληρώσει. Να τον βάλουν μέσα ισόβια! Να εξαφανιστεί από τον κόσμο. Σκότωσε το κορίτσι μου».

Resizer (2).jpg
Σαν να μην έφτανε αυτό, ο πατέρας της Ιωάννας, είχε να αντιμετωπίσει και την γραφειοκρατία, καθώς ακόμα δεν έχει γίνει νεκροψία στο άψυχο κορμί της κόρης του.

Αφού προσπέρασε τον Γολγοθά της γραφειοκρατίας, άκουσε από τα χείλη των υπευθύνων να του λένε πως «δεν γίνεται να την κάνουμε. Εμείς Σάββατο-Κυριακή δεν δουλεύουμε!»

ΦΩΣ ΣΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟ��Ν ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ:

«Η πρώτη κατεύθυνση είναι αν έγινε και εφαρμόστηκε η μελέτη που ήταν στα χαρτιά, έπειτα το χρονοδιάγραμμα της μελέτης, και από εκεί και πέρα εφόσον υπάρχουν σημάνσεις όπως προβλεπόταν, θα κοιτάξουμε το αυτοκίνητο και τον άνθρωπο. Υπήρχαν αποστραγγιστικά εκεί;» δήλωσε στο Star ο Αθανάσιος Δέδες.

Στις έρευνες αναμένεται να βοηθήσουν και οι κάμερες που υπάρχουν στην Εθνική Οδό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top