ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΙ οι γείτονες του Μένη Κουμανταρέα από την δολοφονία του!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο-Μιλούν με δάκρυα στα μάτια για εκείνον

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΙ οι γείτονες του Μένη Κουμανταρέα από την δολοφονία του!

​Τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του στην Κυψέλη βρήκε ο σπουδαίος συγγραφέας Μένης Κουμανταρέας σήμερα τα ξημερώματα, όπως πρώτο σας αποκάλυψε το star.gr.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο δολοφόνος του τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο. Το σπίτι του ήταν αναστατωμένο γεγονός που κάνει τους αστυνομικούς να θεωρούν πιο πιθανό κίνητρο του δράστη να ήταν αυτό της ληστείας.

Συγκλονισμένοι οι γείτονές του μιλούν στο STAR και την Κατερίνα Μαστραντωνάκη για τον σπουδαίο συγγραφέα:

«Πραγματικά τον αγαπούσαμε πολύ», λέει κλαίγοντας ένας γείτονας.

«Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας άριστος συγγραφέας, ένας καλοπληρωτής» είπε μια γυναίκα, η οποία έμενε σε διπλανό διαμέρισμα.

«Ήταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος, είμαστε όλοι συγκλονισμένοι» είπε μια κάτοικος της περιοχής.

Όπως κάθε απόγευμα έτσι και την Παρασκευή ο Μένης Κουμανταρέας είχε πιει τον καφέ του σε κοντινή καφετέρια και πήγε για λίγο στο σπίτι του. Ο φίλος του που κάθε μέρα ήταν μαζί από τότε που έχασε την σύζυγο του από καρκίνο, του τηλεφωνούσε αλλά δεν απαντούσε στις κλήσεις τ��υ.

Αμέσως ο φίλος του ειδοποίησε τον ανιψιό του, ο όποιος είχε κλειδιά από το διαμέρισμα του και πήγε να δει τι συμβαίνει.

«Ακούσαμε φασαρία κατά τις 12 παρά τέταρτο μέχρι τη μία αλλά συχνά ακουγόταν θόρυβος από το σπίτι του, αφού συχνά είχε κόσμο» ανέφερε μια γειτόνισσα.

Ο συγγραφέας φορούσε τα ρούχα του ακόμη και τα παπούτσια του και κείτονταν νεκρός με μώλωπες και εκδορές στο πρόσωπο πάνω στο κρεβάτι. Σοκαρισμένος ο ανιψιός του ειδοποίησε την αστυνομία.

Η πόρτα του διαμερίσματος του δεν είχε ίχνη παραβίασης. Το σπίτι εσωτερικά όμως είχε την εικόνα ότι κάποιος έψαχνε να βρει κάτι.

Τώρα οι αστυνομικοί της δίωξης ανθρωποκτονιών αναζητούν όλα τα άτομα που είδαν τελευταία φορά τον άτυχο συγγραφέα ενώ τη Δευτέρα το πρωί θα γίνει νεκροτομή ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top