Διαταραγμένη προσωπικότητα και σκληρός εγκληματίας ο πιστολέρο στο Μικρολίμανο

«Θυμίζει εγκλήματα των ΗΠΑ»

Διαταραγμένη προσωπικότητα και σκληρός εγκληματίας ο πιστολέρο στο Μικρολίμανο

Για έναν πολύ σκληρό εγκληματία ο οποίος έχει διαταραγμένη προσωπικότητα έκανε λόγο ο ομότιμος καθηγητής εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, Αντώνης Μαγγανάς, αναφερόμενος στον 35χρονο μακελάρη, που σκόρπισε τον τρόμο το Σάββατο, στο Μικρολίμανο.

Ο ίδιος, μιλώντας στο LiveU και στην Πόπη Τσαπανίδου, ανέφερε πως είναι ολοφάνερο ότι ο δράστης ανήκει στον κόσμο της νύχτας. Παρατήρησε, επίσης, ότι υπάρχει μια εμφανή απουσία της αστυνομίας, καθώς όπως τόνισε δεν γίνεται να στέκεται στον δρόμο ψύχραιμος, κρατώντας ένα καλάσνικοφ και κανείς να μην τον πάρει χαμπάρι.

21a-3-thumb-large.jpg
Αντώνης Μαγγανάς

«Πολύ σκληρός εγκληματίας ο οποίος ανήκει στον κόσμο της νύχτας. Αυτό όμως που μου κάνει περισσότερο εντύπωση είναι ότι διακρίνω μια απουσία της αστυνομίας. Δεν γίνεται να στέκεται με ένα τόσο μεγάλο όπλο στον δρόμο και να μην υπάρχει ένα περιπολικό εκεί».

Όπως είπε ο κύριος Μαγγανάς, η λήψη κοκαΐνης σε συνδυασμό με την διαταραγμένη προσωπικότητα του δράστη, ο οποίος φέρεται να συστήνεται ως Armben Glodian ή Albert Bako, πολλαπλασιάζει τις τάσεις του.

«Ο κόσμος της νύχτας συνδέεται με τα ναρκωτικά, την προστασία και την πορνεία. Αν μια διαταραγμένη προσωπικότητα πάρει κοκαΐνη πολλαπλασιάζει τις τάσεις της. Κάτι τέτοιο, είναι πολύ πιθανό να συνέβη, καθώς ήταν πολύ ψύχραιμος και δεν υπολόγισε καμία ανθρώπινη ζωή. Τέτοια εγκλήματα συμβαίνουν στις ΗΠΑ, όπου κάποιος εισβάλει σε χώρους και πυροβολεί οποιονδήποτε βρει μπροστά του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top