«Toν έβαλε στο αυτοκίνητο και τον έκαψε ζωντανό» επειδή τα είχε με την κόρη του!

Σε δεύτερο βαθμό η εκδίκαση της υπόθεσης του θανάτου 34χρονου δασοπυροσβέστη

«Toν έβαλε στο αυτοκίνητο και τον έκαψε ζωντανό» επειδή τα είχε με την κόρη του!

Ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης του θανάτου του 34χρονου δασοπυροσβέστη Βασίλη Γκότση, σε δεύτερο βαθμό, από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών.

Ο άτυχος δασοπυροσβέστης έχασε τη ζωή του τον Μάιο του 2008 σε δρόμο στο Καλούσι, ενώ για το θάνατο του κατηγορείται ένας κάτοικος της περιοχής, ο Δημήτρης Καρύδας, ο οποίος σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

Ο 34χρονος βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητο του και είχε θεωρηθεί αρχικά πως επρόκειτο για αυτοκτονία, ωστόσο η έρευνα οδήγησε στο έγκλημα.

20141119_537632.jpg
Σύμφωνα με την κατάθεση της αδελφής του θύματος, ο κατηγορούμενος έβλεπε τον αδερφό της να καίγεται στο αυτοκίνητο του και τους δήλωσε ότι είχε προσπαθήσει να ειδοποιήσει την πυροσβεστική, ωστόσο τηλεφωνικές κλήσεις από το τηλέφωνό του δεν έγιναν.

Η σημαντικότερη μαρτυρία είναι όμως αυτή της κόρης του κατηγορούμενου, η οποία είπε στους πυροσβέστες, πως ο πατέρας της ήταν ο δράστης της ανθρωποκτονίας. Υποστήριξε πως ο πατέρας της είχε βάλει την φωτιά και παρακολουθούσε το όχημα σε κοντινή απόσταση.

Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν, ο κατηγορούμενος τον χτύπησε, τον τοποθέτησε μέσα στο αυτοκίνητο και έβαλε φωτιά, επειδή όπως είχε ειπωθεί στην πρώτη δίκη, δεν συμφωνούσε με τη σχέση που διατηρούσε η κόρη του με το θύμα.

Ο κατηγορούμενος ωστόσο αρνείται την εμπλοκή του και δηλώνει αθώος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top