Πήγε να ληστέψει 89χρονη, τη χτύπησε κι άφησε την τελευταία της πνοή μετά το χειρουργείο!

Καταδικάστηκε σε 7 χρόνια φυλάκιση ο 28χρονος δράστης από την Κάλυμνο

Πήγε να ληστέψει 89χρονη, τη χτύπησε κι άφησε την τελευταία της πνοή μετά το χειρουργείο!

Σε φυλάκιση 7 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου, ο 28χρονος δράστης, ο οποίος προκάλεσε το θάνατο μιας 89χρονης γυναίκας, όταν πήγε να τη ληστέψει στην Κάλυμνο.

Ο νεαρός μπήκε στο σπίτι της 89χρονης στην περιοχή Αγία Τριάδα Καλύμνου με σκοπό να τη ληστέψει, στις 26 Ιουνίου 2013 και σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την χτύπησε με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη γυναίκα να πέσει στο έδαφος και να υποστεί κάταγμα μηριαίου. Η άτυχη ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλύμνου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Παρόλα αυτά δεν τα κατάφερε και πέθανε στις 16 Ιουλίου 2013.

Ο 28χρονος Καλύμνιος κατηγορείται και για άλλες κλοπές αλλά και απόπειρες κλοπής στο νησί. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, και μετά από αίτημα που κατέθεσε ο συνήγορος του, η κατηγορία της θανατηφόρας βλάβης μετατράπηκε σε επικίνδυνη σωματική βλάβη, για την οποία του επιβλήθηκε ποινή ενός έτους. Με την ίδια απόφαση ο 28χρονος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 7 ετών για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, ποινή για την οποία η έφεση δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη.
Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτά τα ελαφρυντικά της τοξικομανίας και του μειωμένου καταλογισμού για τον κατηγορούμενο, ενώ ο ίδιος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται για την 89χρονη γυναίκα. Σε ότι αφορά στις κλοπές, αποδέχτηκε μόνο δύο από αυτές, για τις οποίες όπως δικαιολόγησε λέγοντας πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών προηγουμένως.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top