Ραγδαία επιδείνωση: πέφτει η θερμοκρασία – πού θα βρέξει!

Κακοκαιρία έως και το Σάββατο προβλέπει η ΕΜΥ

Ραγδαία επιδείνωση: πέφτει η θερμοκρασία – πού θα βρέξει!

​Το «άγριο» πρόσωπό του θα μας δείξει ο καιρός: όπως σας έχουμε ενημερώσει, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει ραγδαία επιδείνωση -με πτώση της θερμοκρασίας, ισχυρές βροχές και δυνατούς ανέμους- που θα κρατήσει έως και το Σάββατο!

Σήμερα, Πέμπτη, βροχές και καταιγίδες αναμένονται αρχικά στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Όσο οι ώρες περνούν, οι ουρανοί θα ανοίξουν στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Παροδική βροχή ή καταιγίδα θα εκδηλωθεί και στην Αττική, ωστόσο, ο καιρός θα βελτιωθεί από το απόγευμα.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 24 βαθμούς!

Την Παρασκευή προβλέπονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αρχικά στα δυτικά και νότια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Ύφεση των φαινόμενων προβλέπεται από τις βραδινές ώρες στη δυτική Ελλάδα.

Τέλος, το Σάββατο, τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν τις ανατολικές και βόρειες περιοχές, με βαθμιαία εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι, πάντως, θα γίνουν βοριάδες και θα πνέουν στο Αιγαίο έως και 9 μποφόρ.

Δείτε στο βίντεο το δελτίο καιρού του Star για σήμερα, Πέμπτη!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top