Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία του υπαρχιφύλακα- Μάνα και κόρη ομολόγησαν το φρικτό έγκλημα

Η δίκη θα συνεχιστεί την Τετάρτη

Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία του υπαρχιφύλακα- Μάνα και κόρη ομολόγησαν το φρικτό έγκλημα

​Στο ειδώλιο του Κακουργιοδικείου Κέρκυρας έκατσαν, το πρωί της Δευτέρας, μάνα και κόρη, οι οποίες κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία ενός 37χρονου συνοριακού φύλακα από την Κόνιτσα, στο Μαυρομάτι Θεσπρωτίας.

Η δίκη, όμως διεκόπη και θα συνεχιστεί την Τετάρτη, προκειμένου να κληθεί και να καταθέσει ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, ο οποίος είχε κάνει την αυτοψία στο χώρο της δολοφονίας και τη νεκροψία.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την κουνιάδα και την πεθερά του θύματος, οι οποίες κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

BOYGIOYKLAKHS_MAYROMATI.jpg
Το φρικιαστικό έγκλημα είχε διαπραχθεί τον Ιούνιο του 2013 και είχε σοκάρει το πανελλήνιο. Ο 37χρονος υπαρχιφύλακας Χρήστος Παπαδημητρίου είχε βρεθεί νεκρός, κοντά στους στάβλους της οικογένειας, ενώ τραυματισμένη σε μικρή απόσταση βρίσκονταν η 42χρονη αδερφή της συζύγου του. Το θύμα είχε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι, καθώς και τραύματα από πυροβόλο όπλο, ενώ η γυναίκα η οποία βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο ίδιο σημείο έφερε επίσης τραύματα στο κεφάλι και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Δυο μόλις μέρες μετά, οι Αρχές, έπειτα από έρευνες, κατέληξαν ότι πρόκειται για μια οικογενειακή τραγωδία, καθώς όλα έδειχναν ότι δράστες ήταν η κουνιάδα και η πεθερά του θύματος. Στην προανάκριση, η 42χρονη ομολόγησε το έγκλημα και περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το κίνητρο, τον τρόπο, το χρονικό και τις επιμέρους συνθήκες διάπραξης της ανθρωποκτονίας.

Ειδικότερα, μετά από τσακωμό που είχαν οι τρεις τους για λεφτά που χρωστούσε εκείνος στην οικογένεια τους, οι δυο αδίστακτες γυναίκες, χτύπησαν στο κεφάλι με πέτρα τον άτυχο 37χρονο και στη συνέχεια η 42χρονη κουνιάδα του, τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με πιστόλι, το οποίο βρέθηκε κρυμμένο κοντά στο σημείο του εγκλήματος, μετά από υπόδειξη της ίδιας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top