Ολοκληρώθηκε η απολογία του εφοπλιστή για τα 570 κιλά ηρωίνης

Η οικογένεια υποστήριξε ότι δεν γνώριζε για την ύπαρξη των ναρκωτικών στη βίλα της Φιλοθέης

Ολοκληρώθηκε η απολογία του εφοπλιστή για τα 570 κιλά ηρωίνης

​Ολοκληρώθηκε και η απολογία του 40χρονου εφοπλιστή, που κατηγορείται για τη βίλα- αποθήκη ναρκωτικών στη περιοχή της Φιλοθέης.

Όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει στο star.gr, λίγο νωρίτερα είχε απολογηθεί η πρώην σύζυγος του και ακόμη τρία άτομα που κατηγορούνται για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο δικηγόρος του 40χρονου, Σάκης Κεχαγιόγλου υποστήριξε ότι η οικογένεια του εφοπλιστή δεν γνώριζε τίποτα για την ύπαρξη ��ων ναρκωτικών στη πολυτελή κατοικία τους.

Μάλιστα, τόνισε πως τα 570 κιλά ηρωίνης, ήταν κρυμμένα σε μια αποθήκη της βίλας, στην οποία δεν είχαν πρόσβαση οι κατηγορούμενοι, παρά μόνο το προσωπικό που εργαζόταν στη βίλα.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο συνήγορος της οικογένειας, στη σύλληψη του 15χρονου γιου του εφοπλιστή, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, χαρακτηρίζοντας τη προσαγωγή του ανήλικου αγοριού «απαράδεκτη» ενώ υπογράμμισε ότι το παιδί δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, αφού δέχεται πόλεμο μέσω του διαδικτύου.

Στο ερώτημα για το αν ο πελάτης του ήταν στη λίστα Λαγκάρντ, ο δικηγόρος ανέφερε πως ο 40χρονος δεν έχει καμία σχέση και πως στην λίστα είναι ο πατέρας της πρώην συζύγου του εφοπλιστή, ο οποίος πριν 14 χρόνια είχε εισάγει και εξάγει σε γνωστή τράπεζα της Αγγλίας, περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top