Σενάριο ζωής: τι να κάνεις αν σε πάρει τηλέφωνο ο/η πρώην!

Στο πρώτο χτύπημα θα κλείσεις ή... θα ανοίξεις την πόρτα;

Σενάριο ζωής: τι να κάνεις αν σε πάρει τηλέφωνο ο/η πρώην!

​Για να είναι πρώην, κάτι έχει συμβεί. Τι γίνετα��, όμως, όταν ο/η πρώην αρχίσει τα… τηλέφωνα; Κάτω από «κανονικές» συνθήκες ένας/ μία πρώην δεν παίρνει τηλέφωνο. Τι θέλει και σε καλεί; Ή σε θέλει πίσω, ή, απλά, αποφάσισε να σου κάνει πόλεμο νεύρων!

Να είσαι σίγουρος/η πως θα τον/την ακούσεις να σου λέει «μου έλειψες», «σε σκεφτόμουν», «πήρα να δω τι κάνεις» ή ακόμα και… «συγνώμη».

Πώς να αντιδράσεις:

Αν έχεις πάρει απόφαση ότι το «θεματάκι» σας τελείωσεμην σηκώσεις το τηλέφωνο! Επίσης, μπορείς να βάλεις τον αριθμό του/της στη λίστα αποκλεισμένων, οπότε κάθε φορά που σε καλεί… θα του βγαίνει αυτόματα κλειστό!

Αν ακόμα τον/την σκέφτεσαι και ίσως τον/την θέλεις πίσω: άκου με προσοχή όσα θέλει να σου πει, έχοντας, πάντα, στο πίσω μέρος του μυαλό σου ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Φυσικά, μην ανοίξεις συζήτηση για ό,τι έγινε στο παρελθόν, για ό,τι έφταιξε και για ό,τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Αυτές οι συζητήσεις γίνοντας τετ-α-τετ, οπότε προτίμησε να βρεθείτε!

ΠΡΟΣΟΧΗ: σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να του/της δώσεις θάρρος και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είσαι επιθετικός/ή! Και, φυσικά, μην ανταποδώσεις το τηλεφώνημα την επομένη… Αν τον/την θέλεις πίσω, άφησέ τον/την και λίγο να «ψηθεί»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top