Αυτός είναι ο παιδεραστής γιατρός των Ιωαννίνων που σόκαρε το Πανελλήνιο(ΦΩΤΟ)

Η ΕΛ.ΑΣ δημοσιοποίησε την φάτσα και τα στοιχεία του για την προστασία των παιδιών

Αυτός είναι ο παιδεραστής γιατρός των Ιωαννίνων που σόκαρε το Πανελλήνιο(ΦΩΤΟ)

Στην δημοσιότητα έδωσε η ελληνική αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του παιδεραστή που συγκλόνισε το Πανελλήνιο και ιδιαίτερα την τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων όπου ζούσε, εργαζόταν, διακινούσε και χρησιμοποιούσε, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων, η οποία επικυρώθηκε με αντίστοιχη διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Ιωαννίνων δημοσιεύονται όλα τα στοιχεία του 47χρονου αλλοδαπού, παιδιάτρου, ο οποίος συνελήφθη την 28.04.2014, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για κακουργηματικής μορφής πορνογραφία ανηλίκων, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Πρόκειται για τον (επ.) ZAHARIEV (ον.) ZVETLOZAR του Gueorguiev και της Jorgania, που γεννήθηκε στις 10.10.1967 στη Βουλγαρία.

teras.jpgteras2.jpg

Σε βάρος του ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, με χρήση διαδικτύου, η παραγωγή του οποίου συνδέεται με τη χρήση ανήλικου που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη, από υπαίτιο που ενεργεί κατά συνήθεια. Εν τω μεταξύ, όπως αναλυτικά γράψαμε στις αρχές της εβδομάδας στο star.gr, κανένας δικηγόρος δεν αναλαμβάνει την υπεράσπιση του 47άχρονου.

teras3.jpg

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, υπενθυμίζεται ο αριθμός κλήσης 11012, καθώς και οι ηλ��κτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr και ccu@cybercrimeunit.gov.gr της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top