ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ στο δικαστήριο η τραγωδία με τον 40χρονο που έσφαξε την γυναίκα του αδελφού του

Την σκότωσε μπροστά στα μάτια του 3χρονου γιου της

ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ στο δικαστήριο η τραγωδία με τον 40χρονο που έσφαξε την γυναίκα του αδελφού του

​Φρικτές μνήμες αναβίωσαν στην δικαστική αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καρπενησίου, όπου ξεκίνησε τη Δευτέρα η δίκη του 40χρονου, ο οποίος στις 8 Ιουλίου 2013, έσφαξε την σύζυγο του αδελφού του, μπροστά στα μάτια του μόλις τριών ετών γιου της.

Η δίκη διήρκησε μέχρι τις 22:00 το βράδυ, οπότε και ο πρόεδρος ζήτησε να διακοπεί επ’ αόριστον, μέχρι να εξεταστεί από ψυχίατρο ο δράστης.

Ψυχίατρος πάντως που κατέθεσε στο δικαστήριο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πρόκειται για ένα έγκλημα ερωτικού πάθους, αφού αυτό καταδεικνύει ο τρόπος με τον οποίο λειτούργησε ο δράστης.

Κάτι τέτοιο όμως δεν προέκυψε από τις καταθέσεις των μαρτύρων. Μόνο η αδελφή του θύματος κατέθεσε ότι ο 40χρονος ζήλευε πάρα πολύ την οικογένεια του αδελφού του, χωρίς να αποκλείει το ερωτικό κίνητρο πίσω από το έγκλημα.

Στις 8 Ιουλίου του 2013, ο 40χρονος έσφαξε την γυναίκα μπροστά στα έντρομα μάτια του παιδιού της και μετά την έβγαλε από το σπίτι, κλείδωσε την πόρτα και αυτοτραυματίστηκε.

Το παιδί, που ήταν γεμάτο από τα αίματα της μητέρας του, ανέβηκε στον πάνω όροφο, στο σπίτι της γιαγιάς του, η οποία όταν το είδε έτσι το πήρε αγκαλιά και το έπλυνε γιατί φοβήθηκε ότι κάπου είχε κοπεί.

Όταν κατάλαβε ότι το παιδί δεν έχει τραυματιστεί, κατέβηκε αμέσως κάτω αντίκρυσε την νύφη της νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος και τον γιο της τραυματισμένο.

Εννιά μήνες μετά, η γυναίκα κατέθεσε ότι δεν έχει μιλήσει καθόλου με τον δράστη και ότι δεν τον έχει επισκεφτεί ούτε μια φορά στην φυλακή.

Όσο για τα αίτια που τον οδήγησαν στο φονικό, η ίδια κατέθεσε ότι δεν έχει ιδέα και πως μόνο εκείνος γνωρίζει γιατί το έκανε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top