ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΘΟΥΣ στον Βύρωνα: 26χρονος πέταξε την αγαπημένη του από το μπαλκόνι!

Μετά από ΚΑΒΓΑ-ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ οι γείτονες

ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΘΟΥΣ στον Βύρωνα: 26χρονος πέταξε την αγαπημένη του από το μπαλκόνι!

Πρώτη Ανάρτηση: 04/04/2014 17:17

Ένα φρικτό έγκλημα πάθους έγινε στον Βύρωνα στην οδό Α. Κοραή, την περασμένη Κυριακή 30 Μαρτίου 2014, όταν σύμφωνα με πληροφορίες ένας 26χρονος πέταξε από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου την 28χρονη σύντροφό του!

Η άτυχη κοπέλα, η οποία ήταν από τη Ρωσία βρήκε τραγικό θάνατο και σοκαρισμένοι οι γείτονες, οι οποίοι βρήκαν το πτώμα της στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας, κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.

Kάποιοι από τους γείτονες του ζευγαριού υποστήριξαν στους αστυνομικούς ότι είδαν τον 26χρονο φίλο της να την σπρώχνει από το μπαλκόνι και να την πετά στο κενό. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Ο δράστης κατά τη διάρκεια της κατάθεσής τους φέρεται να υποστήριξε ότι δεν έσπρωξε τη σύντροφό του, αντιθέτως, προσπάθησε να την συγκρατήσει. Αιτία της έντονης διαμάχης τους ήταν η δουλειά της 28χρονης. Το θύμα εργαζόταν σε ένα μπαρ και ο νεαρός ήθελε να σταματήσει, όπως λένε οι γείτονες, γιατί ζήλευε.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, πρόκειται για έγκλημα πάθους, αφού με βάση τις μαρτυρίες γειτόνων το ζευγάρι καυγάδιζε συχνά!

Ο 26χρονος δράστης, ο οποίος επίσης καταγόταν από την Ρωσία και σπούδαζε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top