Ποιος ήταν ο άτυχος υπαρχιφύλακας Γιώργος Τσιρώνης που δολοφονήθηκε από τον ισοβίτη Αλβανό;

Πατέρας δυο παιδιών και πολύ αγαπητός, λένε

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγρινίου αλλά και όλη η Ελλάδα από την άγρια δολοφονία του 46χρονου Γιώργου Τσιρώνη του υπαρχιφύλακα των φυλακών Μαλανδρίνου από Αλβανό ισοβίτη!

Ο 46χρονος το μεσημέρι της Τρίτης έπεσε νεκρός μετά από τρεις μαχαιριές που δέχτη��ε στο λαιμό από τον ισοβίτη, ο οποίος τον σκότωσε για να εκδικηθεί επειδή δεν του έδιναν άδεια ώστε να πάει να δει την μητέρα του στην Ιταλία!

«Με κρατάτε άδικα μέσα, μου στερήσατε την ελευθερία. Δεν έχω διαπράξει φόνο και δεν με αφήνετε να δω τη μητέρα μου και εγώ θα στερήσω τη ζωή σε έναν από εσάς», έγραψε σε σημείωμά του ο βαρυποινίτης Ιλία Καρέλι, λίγο πριν αποφασίσει να επιτεθεί και να σκοτώσει τον υπαρχιφύλακα Γιώργο Τσιρώνη.

Ποιος ήταν ο άτυχος υπαρχιφύλακας

Η οικογένεια του 46χρονου είναι πολύ γνωστή και αγαπητή στην κοινωνία του Αγρινίου.

Ο άτυχος υπαρχιφύλακας εργαζόταν μαζί με τον πατέρα του και τον αδελφό του σε εμπόριο ιχθύων και διατηρούσαν ιχθυοπωλείο στο Αγρίνιο.

Στην συνέχεια ακολούθησε η πρόσληψη του το 1997 ως σωφρονιστικού υπάλληλου και εργαζόταν στις φυλακές του Μαλανδρίνου εδώ και 12 χρόνια, μέχρι τη μοιραία μέρα της εν ψυχρώ δολοφονίας του.

Παράλληλα είχε δημιουργήσει την οικογένεια του. Η γυναίκα του εργάζεται στο Τμήμα Προσωπικού του νοσοκομείου του Αγρινίου, ενώ ο γιος του είναι φοιτητής σε Πολυτεχνική Σχολή στην Αθήνα και η κόρη του μαθήτρια Λυκείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία και όσοι τον γνώριζαν τον περιγράφουν ως εξαίρετο άνθρωπο, φιλικό και οικογενειάρχη.

Οι συνάδελφοι του παράλληλα τον περιγράφουν ως «πρόσχαρο» και «μπροστάρη» στη δουλειά του και υπάλληλο που είχε καλές σχέσεις με τους κρατουμένους.

Όσον αφ��ρά στη μεταγωγή του ισοβίτη, δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν θα τον πάνε στον εισαγγελέα ή λόγω της κατάστασής του θα μεταβεί ο εισαγγελέας στο νοσοκομείο.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top