ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: δυο φίλες φωτογράφιζαν κτίρια και βρήκαν έναν άνδρα ΝΕΚΡΟ!

Ήταν κρεμασμένος-ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες

​Ένα τραγικό θέαμα αντίκρισαν δυο φίλες στην περιοχή "Μαούνες" της Σάμου, όταν βρέθηκαν μπροστά σε έναν νεκρό άντρα που ήταν κρεμασμένος σε ένα ξύλινο δοκάρι παλιάς αποθήκης!

kremasmenos1-a.jpg
Ήταν γύρω στις 4 το απόγευμα της Δευτέρας, όταν μέλη της Φωτογραφικής Ομάδας Σάμου, είχαν πάει στην περιοχή του Μαλαγαρίου για να τραβήξουν φωτογραφίες από τα παλιά κτίρια της περιοχής.

Τότε 2 κοπέλες από την ομάδα, αποφάσισαν να πάνε στις παλιές και γκρεμισμένες αποθήκες που βρίσκονται λίγο πιο κάτω στις "Μαούνες" ψάχνοντας κάποια όμορφη εικόνα προκειμένου να την αποτυπώσουν στο φωτογραφικό τους φακό.

Αντί όμως γι' αυτό μπαίνοντας σε μια στεγασμένη μικρή αποθήκη που βρισκόταν δίπλα στις παλιές και γκρεμισμένες αποθήκες, αντίκρισαν το άψυχο σώμα ενός αγνώστου άνδρα να κρέμεται από ένα ξύλινο δοκάρι!

kremasmenos2.jpg

Καλώντας σε βοήθεια άμεσα ήρθαν αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Σάμου προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, φαίνεται πως η ηλικία του άτυχου άνδρα προσδιορίζεται γύρω στα 35 με 40, ενώ ήταν καλογυμνασμένος, με κοντοκουρεμένο μαλλί, τατουάζ στα χέρια του και ήταν ξυπόλητος.

kremasmenos3.jpg
Από τις πρώτες ενδείξεις ο θάνατος του προσδιορίζεται από 1 έως 2 εβδομάδες και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία, χωρίς βέβαια να αποκλείεται και η περίπτωση της εγκληματικής ενέργειας.

kremasmenos5.jpg

Πάντως στο σημείο βρέθηκαν κάποια προσωπικά αντικείμενα του άτυχου άνδρα, όχι όμως κάποιο έγγραφο ή ταυτότητα που να δείχνει αν πρόκειται για Έλληνα ή αλλοδαπό, αλλά ούτε και κάποιο σημείωμα που να παραπέμπει σε αυτοκτονία.

kremasmenos4.jpg
Οι έρευνες πάντως συνεχίζονται ώστε να λυθεί ο γρίφος της ταυτότητας του αγνώστου που είχε τόσο τραγικό τέλος η ζωή του.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top