«Έκλεψα ακόμα και την καλύτερή μου φίλη για να ταΐσω τα παιδιά μου»

Συγκλονίζει η μητέρα τριών ανήλικων- Δεν είχαν ούτε να φάνε

«Έκλεψα ακόμα και την καλύτερή μου φίλη για να ταΐσω τα παιδιά μου»
«Μετανιώνω για την πράξη μου. Μισώ τον εαυτό μου», αυτά είναι τα λόγια της 33χρονης Δώρας από την Θεσσαλονίκη, η οποία όπως ισχυρίζεται αναγκάστηκε να κλέψει ακόμα και την καλύτερή της φίλη για να ταΐσει τα παιδιά της.

Τα οικονομικά προβλήματα για τη νεαρή μητέρα ξεκίνησαν πριν από πέντε χρόνια. Απλήρωτα ενοίκια, λογαριασμοί κι ένας σύντροφος που δεν της συμπαραστάθηκε ποτέ.

Έχοντας μείνει άνεργη και προσπαθώντας να μεγαλώσει μόνη της τα τρία της παιδιά, προέβη σε μια πράξη που ούτε η ίδια μπορούσε να φανταστεί.

Απογοητευμένη και θολωμένη από τα προβλήματα μπήκε σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης και προσποιούμενη ότι θέλει να πάει στην τουαλέτα αφαίρεσε από την τσάντα της ιδιοκτήτριας δύο πιστωτικές κάρτες.

Λίγη ώρα μετά πήγε σε ένα κοσμηματοπωλείο και παριστάνοντας την γυναίκα στην οποία ανήκαν οι κάρτες, κατάφερε να αγοράσει χρυσαφικά αξίας 1.750 ευρώ.

Στη συνέχεια πήγε σε ένα ενεχυροδανειστήριο και με τα χρήματα που πήρε στα χέρια της πήρε τρόφιμα και ρούχα για τα αγγελούδια της.

Στην αρχή ήταν πολύ χαρούμενη που κατάφερε να γεμίσει το ψυγείο της, αλλά πολύ γρήγορα, όταν συνειδητοποίησε την πράξη της απογοητεύτηκε.

Όταν η ιδιοκτήτρια του καταστήματος υπέβαλε μήνυση η Δώρα έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της.

Μετά από λίγο καιρό, η 33χρονη βρέθηκε και πάλι στην ίδια θέση, αφού δεν κατάφερε να καλύψει τις ανάγκες της οικογένειάς της.

Έτσι, ότ��ν πήγε στο σπίτι μίας φίλης της αφαίρεσε κοσμήματα αξίας 300 ευρώ. Για την πράξη της μετάνιωσε και της ζήτησε αμέσως συγνώμη.

Σήμερα, η Δώρα φοβάται για την τύχη των παιδιών της σε περίπτωση που κριθεί ένοχη για τις πράξεις της.

Σύμφωνα με την μητέρα, το κοριτσάκι της αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και ενδέχεται να τυφλωθεί αν δεν υποβληθεί σε μία εξέταση.

Μια εξέταση τα έξοδα της οποίας αδυνατεί να καλύψει, καθώς δεν διαθέτει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top