Σπάει τη σιωπή της η μαύρη χήρα που σκότωσε και τσιμέντωσε επιχειρηματία κάτω από τζακούζι

Έφαγε ισόβια-Η δολοφονία που έγινε στο Διακοφτό το 2010 είχε συγκλονίσει

Σπάει τη σιωπή της η μαύρη χήρα που σκότωσε και τσιμέντωσε επιχειρηματία κάτω από τζακούζι

​Η υπόθεση της «μαύρης χήρας» που δολοφόνησε και «τσιμέντωσε» στη βίλα της στο Διακοφτό τον 42χρονο επιχειρηματία Τάσο Τσαγκαρόπουλο είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον Ιούνιο του 2010.

Το δικαστήριο όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, την καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη για την δολοφονία και 42 μήνες φυλακή για τις υπόλοιπες κατηγορίες που αντιμετώπιζε. Η απόφαση ήταν ομόφωνη και το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στην αδίστακτη γυναίκα κανένα ελαφρυντικό.

Μάλιστα η ίδια στην απολογία της έκανε ότι μπορούσε για να αμαυρώσει την προσωπικότητα του θύματος, υποστηρίζοντας ότι εκείνος ήταν ο εγκέφαλος στις περισσότερες απάτες που η ίδια είχε διαπράξει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας με θύματα άτομα μεγάλης ηλικίας από τα οποία αποσπούσε τεράστια χρηματικά ποσά. Επίσης επέρριπτε τις ευθύνες για τη δολοφονία του επιχειρηματία στον ήδη νεκρό σύντροφό της.

Η γνωστή ως «μαύρη χήρα» πριν από περίπου ένα μήνα είχε δώσει συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου η οποία είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

«Δεν εξαπάτησα κανένα ηλικιωμένο, εγώ απλώς πήρα δανεικά από δέκα άτομα και έγινε η τρίχα τριχιά. Αυτός (ο Τσαγκαρόπουλος) τα έπαιρνε από μενα και αυτός ρίχτηκε δίπλα μου σαν ντέτεκτιβ για να βρει ποιος σκότωσε το παιδί μου.» σημείωσε και πρόσθεσε «Εγώ δεν πουλούσα έρωτα σε ηλικιωμένους για να τους αποσπώ χρήματα. Εγώ τα περισσότερα τα πήρα από γυναίκες. Εγώ εξαπάτησα ανθρώπους για να δώσω λεφτά στον Τσαγκαρόπουλο που εγώ τον ήξερα ως Μανώλη Γιαννόπουλο. Και εγώ δεν αρνήθηκα ούτε στο δικαστήριο, ούτε πουθενά, μάλιστα έβαλα τον δικηγόρο μου να βγει στην τηλεόραση και να πει αν κάπου χρωστάω 100 ευρώ να βγούνε να το πούνε.»

«Εγώ δεν έχω καμία σχέση με το φόνο του επιχειρηματία, γιατί άμα ήταν να το κάνω είχα μέρος. Eπειδή το βράδυ εκείνο ήμουν κουρασμένη αρπαχτήκαμε με το σύντροφό μου για να μην γίνει το μοιραίο το βράδυ, όχι ότι θα σκότωνε ο σύντροφός μου τον Γιαννόπουλο, αλλά ο Γιαννόπουλος τον σύντροφό μου. Έτσι τους έριξα το βράδυ υπνωτικό το οποίο έπαιρνα και εγώ. Το βράδυ έγινε και όχι το πρωί. Το πρωί ήταν τόσο ξαφνικό που τα έχασα κι εγώ και βγήκα από το σπίτι και ζήτησα βοήθεια. Τότε ήρθε ο συγκατηγορούμενός μου.

Ήμουν μπροστά τη στιγμή της δολοφονίας. Δε θα ξεχάσω τη σκηνή που γύρισε και με κοίταξε και μου ζήτησε βοήθεια. Ο σύντροφός μου τον σκότωσε και ήθελε να τον βάλει σε ένα βαν και να σκοτωνότανε και αυτός μαζί με αυτόν σε ένα γκρεμό. Ο συγκατηγορούμενος μου τότε του είπε “άστο θα το τακτοποιήσουμε.” Εμένα με διώξανε από το σπίτι. Όταν ο συγκατηγορούμενός μου ήρθε, ο Τσαγκαρόπουλος δεν είχε πεθάνει. Αυτός τον αποτέλειωσε.» σημείωσε.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συνέντευξή της….

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top