ΓΝΩΡΙΣΤΕ: Την 60αρα cougar, που θέλει να κάνει sex με 20αρηδες χωρίς δεσμεύσεις!

«Έχω “πάει” με 15 άντρες μεταξύ 20 και 30 ετών» λέει!

ΓΝΩΡΙΣΤΕ: Την 60αρα cougar, που θέλει να κάνει sex με 20αρηδες χωρίς δεσμεύσεις!

​Στα 61 της, η Monica Porter δηλώνει δημόσια πως όχι μόνο είναι cougar, αλλά της αρέσει πολύ, που καταφέρνει να αποπλανεί άνδρες έως και 20 χρόνια μικρότερους της.

Η ιέρεια των απανταχού cougars, παραδέχεται πως δεν μπορεί ν΄αντισταθεί στους 20αρηδες, ενώ τον τελευταίο χρόνο, έχει κάνει sex με περίπου 15 άνδρες από 20 έως και 30 ετών!

cou1.jpg
Η 61χρονη, ομολογεί πως τους περισσότερους τους γνώρισε μέσω Ίντερνετ, ενώ ετοιμάζεται να γράψει τα κατορθώματα της, και σε ένα βιβλίο, όπου θα περιγράφει με λεπτομέρειες, πως γνώρισε, αποπλάνησε και ικανοποίησε όλους αυτούς τους άνδρες.

cou2.jpg
Παράλληλα, εξηγεί και γιατί δεν αντέχει άλλο τους… «σιτεμένους» άνδρες.

Στη συνέχεια, ομολογεί πως ερεθίζεται πολύ με τους ντροπαλούς άνδρες, και πως το μόνο που θέλει από τους μικρότερους της, είναι sex χωρίς δεσμεύσεις.

Και αν νομίζετε πως η Monica ήταν πάντα έτσι, κάνετε λάθος. Στα 60α της γενέθλια άλλαξε κάτι μέσα της και έκανε τη στροφή, καθώς ήταν ολομόναχη και αισθανόταν πολύ άσχημα.

Μέσω του sex με μικρότερους όμως, βρήκε τη χαμένη της αυτοπεποίθηση και παιδικότητα.

Όσο για το πώς θα ονομάζεται το νέο της βιβλίο; «Ο χρόνος όπου έβγαινα ραντεβού επικίνδυνα», το οποίο αναμένεται να κάνει θραύση στις απανταχού cougars και όχι μόνο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top