ΑΥΤΗ είναι ιστορία αγάπης: ΜΑΖΙ στη ζωή, ΜΑΖΙ και στο θάνατο-Πέθαναν με λίγες ώρες διαφορά!

Κρατούσε ο ένας το χέρι του άλλου ως το τέλος!!!

ΑΥΤΗ είναι ιστορία αγάπης: ΜΑΖΙ στη ζωή, ΜΑΖΙ και στο θάνατο-Πέθαναν με λίγες ώρες διαφορά!

Συγκλονίζει η απίστευτη ιστορία αγάπης που κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει ραγίσει πολλές καρδιές.

Ο λόγος για τον 83χρονο Ed Hale και την 82χρονη Floreen. Οι δύο ηλικιωμένοι έζησαν μια ζωή μαζί αλλά δεν αποχωρίστηκαν ούτε στο θάνατο καθώς πέθαναν με λίγες ώρες διαφορά!

Η ζωή τους θα μπορούσε να γίνει κάλλιστα σενάριο για κινηματογραφική ταινία.

Ο Ed Hale και Florren γνωρίστηκαν σε έναν χορό. Η σχέση τους όμως, αντιμετώπισε στην αρχή δυσκολίες, αφού όταν ο Ed τη ζήτησε σε γάμο, οι γονείς της αρνήθηκαν.
Εκείνη είχε εμπλακεί σε τροχαίο, στο οποίο είχε χάσει τη ζωή του ο πρώτος της σύζυγος, ενώ η ίδια είχε τραυματιστεί σοβαρά.

article-2564088-1BAEEAFC00000578-478_634x876.jpg
Ο Ed Ηale όμως δεν το έβαλε κάτω… «Δεν με ενδιαφέρει, ακόμα κι αν χρειαστεί να την κουβαλάω στα χέρια μου κάθε μέρα της ζωής μου» απάντησε στους γονείς της για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους.


Η σχέση τους στη συνέχεια ήταν παραμυθένια. Έζησαν στο σπίτι, που είχε σχεδιάσει ο ίδιος και εκεί μεγάλωσαν τα δύο παιδιά τους, τη Renee και τον Ricky, ενώ η συμπεριφορά του απέναντί της θα την ζήλευε κάθε γυναίκα!


Κάθε μέρα της έφερνε γλυκά ή φαγητά, της μαγείρευε και έκανε τα πάντα για να κάνει πιο όμορφη τη ζωή της!

article-2564088-1BACE5C800000578-399_634x554.jpg
Οι φίλοι τους και οι γνωστοί τους τον αποκαλούσαν "Άγιο Ed", ακριβώς για όσα έκανε για εκείνη, πριν ακόμα του το ζητήσει.


Ακόμα και όταν η κατάσταση της υγείας του είχε αρχίσει να επιδεινώνεται, πριν πέντε χρόνια, αφού έπασχε από διαβήτη και είχε προβλήματα με την καρδιά και τα νεφρά του δεν σταμάτησε να «εκπλήσσει» τη γυναίκα του.


«Η καρδιά του ήταν τόσο δυνατή. Το ίδιο και η θέλησή του για ζωή. Πάλευε τα προβλήματα υγείας του, για εκείνη... επειδή δεν ήθελε να τον χάσει» είπε η κόρη τους Renee.


Όταν αρρώστησαν και οι δύο, εκείνος από νεφρική ανεπάρκεια και εκείνη από καρδιακά προβλήματα, η οικογένεια βρέθηκε μπροστά στο δίλημμα, ποιο νοσοκομείο θα μπορούσε να τους προσφέρει την καλύτερη περίθαλψη. Τελικά οι δυο τους νοσηλεύτηκαν σε διαφορετικά.

article-2564088-1BAEEB0800000578-752_634x468.jpg


Τα ξημερώματα της 6ης Φεβρουαρίου όμως, ο 83χρονος ζήτησε να δει τη σύζυγό του και τα κατάφερε χάρη στους υπεύθυνους του νοσοκομείου οι οποίοι έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους γ��α να είναι μαζί.

Τον μετέφεραν με ασθενοφόρο, για να την δει και ένωσαν τα κρεβάτια τους, για να μπορούν να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου.


Τελικά, εκείνη "έφυγε" στις 7 Φεβρουαρίου, από καρδιακή προσβολή και εκείνος, μη αντέχοντας την απώλεια, άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της επόμενης ημέρας.

"Ήταν κύριος μέχρι το τέλος. Την περίμενε να φύγει πρώτη", είπε η κόρη τους.


Η κηδεία τους έγινε μια μέρα πριν του Αγίου Βαλεντίνου. Ανατριχιαστικό!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top