Αυτοί οι νέοι έβαλαν στο τραπέζι των Αμερικανών τις παραδοσιακές ελληνικές πίτες

Δείτε το μυστικό της επιτυχίας τους

Αυτοί οι νέοι έβαλαν στο τραπέζι των Αμερικανών τις παραδοσιακές ελληνικές πίτες

Ο Γιώργος Μπάλλας και ο Αλέξανδρος Τούλιας είναι δύο νέα παιδιά, τα οποία αν και έχουν τελειώσει το Πολυτεχνείο αποφάσισαν να γίνουν επιχειρηματίες και συγκεκριμένα να εξάγουν ελληνικές πίτες στο εξωτερικό.

«Θέλαμε να ασχοληθούμε με δημιουργικά θέματα, με κάτι που είναι εξωστρεφές, δεν έχει δηλαδή γεωγραφικά όρια. Έτσι έχοντας μια εικόνα του παγκόσμιου εμπορίου αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με αυτό.» αναφέρουν και προσθέτουν

«Έχουμε μια καλή σχέση με το τρόφιμο. Αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τις ελληνικές πίτες, καθώς θέλαμε ένα προϊόν το οποίο να είναι αρεστό από την αγορά στην οποία στοχεύαμε.»

Στην συνέχεια τονίζουν «Στοχεύσαμε την αμερικάνικη αγορά καθώς έχουμε σπουδάσει και έχουμε δουλέψει εκεί. Ξέρουμε πώς να προσεγγίσουμε τον κόσμο πιο εύκολα εκεί. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ καλή. Η πρώτη προσέγγιση είναι να παίρνεις τηλεφωνήματα να στέλνεις mail.»

Τέλος σημείωσαν «Στοχεύουμε σε σουπερ μαρκετ. Από πίσω μας έχουμε ένα εργοστάσιο ιδανικό για να παράγει τις μεγάλες ποσότητες που απαιτεί η αμερικάνικη αγορά.».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top