Ζεσταίνουν τις μηχανές για... Αθήνα οι αγρότες

Συνεδριάζουν σήμερα για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους

Ζεσταίνουν τις μηχανές για... Αθήνα οι αγρότες

Με το ενδεχόμενο να κάνουν συλλαλητήριο στην Αθήνα συνεδριάζουν το μεσημέρι οι αγρότες, ​μετά τις άκαρπες συναντήσεις με τον υπουργό Οικονομικών.

Εκπρόσωποι από τα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα συναντώνται σήμερα, στις 16:00, στη Νίκαια της Λάρισας προκειμένου να συντονίσουν τη δράση τους, ενώ την περαιτέρω στάση τους θα καθορίσουν σε συγκέντρωση στη Βέροια οι αγρότες της Ημαθίας, οι οποίοι σχεδιάζουν συλλαλητήριο το πρωί της Κυριακής, στον κόμβο της Κουλούρας.

Στις Σέρρες, οι αγρότες παραμένουν στον κόμβο των Κερδυλλίων και εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους, προγραμματίζοντας για την Κυριακή στις 12:00 συμβολικό αποκλεισμό της Εγνατίας Οδού Σερρών – Καβάλας.

Συλλαλητήρια διοργανώνουν την Δευτέρα αγρότες σε όλες τις πόλεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενώ αποφασίστηκε να μην λειτουργήσουν οι υπηρεσίες στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας στις πρωτεύουσες των νομών Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας.

Μηχανοκίνητη πορεία με τα αγροτικά αυτοκίνητα θα πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα, στις 11:00, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με τελικό προορισμό το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης αγρότες που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στον κόμβο «Πράσινα Φανάρια».

Τέλος, μπλόκα έχουν στήσει οι αγρότες της Πέλλας, στους κόμβους Γυψοχωρίου, Μαυροβουνίου, Μελισσίου και την Έδεσσα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top