Το συγκινητικό μήνυμα 27χρονου καρκινοπαθούς στην μικρή κορούλα του λίγο πριν πεθάνει

«Δε φοβάμαι το θάνατο γιατί ξέρω ότι θα πάω σε ένα καλύτερο μέρος»

Το συγκινητικό μήνυμα 27χρονου καρκινοπαθούς στην μικρή κορούλα του λίγο πριν πεθάνει

Η ιστο��ία του 27χρονου Nick Magnotti που πέθανε πριν από λίγο καιρό από καρκίνο πραγματικά συγκλονίζει….
Ο 27χρονος για δύο ολόκληρα χρόνια, πάλεψε για να νικήσει την νόσο του. Μαζί με τη σύζυγό του Alyssa, συμφώνησαν να σταματήσουν τη χημειοθεραπεία ώστε να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του.

Έτσι λίγους μήνες πριν φύγει… αποφάσισε να τραβήξει ένα βίντεο ως αφιέρωση στην χριστιανική του πίστη και στην κόρη του, Austin που γεννήθηκε τον περασμένο Μάρτιο.

Σε αυτό, το οποίο στην συνέχεια ανέβασε στο blog της οικογένειάς του, είναι αγκαλιά με την 11 μηνών κόρη του και περιγράφει το πώς νιώθει.

«Δε φοβάμαι το θάνατο. Σαν Χριστιανός, δε φοβάμαι, γιατί ξέρω ότι θα πάω σε ένα καλύτερο μέρος» λέει στο βίντ��ο ο νεαρός πατέρας. Όσο για την κόρη του Austin σημειώνει «Ξέρω ότι μόλις φύγω, ο Θεός θα είναι ο πατέρας της. Αυτός θα αναλάβει να την φροντίζει. Αυτός θα την προστατεύει και θα την παρακολουθεί».

Το βίντεο τραβήχτηκε τον περασμένο Νοέμβριο όταν ο νεαρός από την Ουάσινγκτον έδινε τη μάχη με το βλεννώδες αδενοκαρκίνωμα, που χτύπησε αρχικά το παχύ έντερο και στη συνέχεια εξαπλώθηκε σε ολόκληρη την κοιλιακή του χώρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top