Άνοιξε η γη στη Μεσσηνια-Μεγάλες ζημιές σε δρόμους λόγω των βροχοπτώσεων

Δείτε ποιοι δρόμοι έχουν πρόβλημα

Άνοιξε η γη στη Μεσσηνια-Μεγάλες ζημιές σε δρόμους λόγω των β��οχοπτώσεων

Ζημιές έχουν υποστεί δρόμοι στην Μεσσηνία από τις έντονες βροχοπτώσεις και κλιμάκιο μηχανικών της περιφερειακ��ς ενότητας μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά, πραγματοποίησαν αυτοψία στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού, προκειμένου να καταγράψουν τα προβλήματα.

Σοβαρό πρόβλημα υπάρχει στο δρόμο Αριστομένη - Μηλιώτη, περίπου 1,5 χλμ. πριν το Μηλιώτη, όπου υπάρχει καθίζηση του οδοστρώματος. Ο αντιπεριφερειάρχης έδωσε εντολή στις τεχνικές υπηρεσίες για άμεση παρέμβαση με διάνοιξη αποστραγγιστικών τάφρων και αποκατάσταση του οδοστρώματος.

Στον επαρχιακό δρόμο Μεσσήνη - Στρέφι έχει υποστεί ζημιά η γέφυρα κι έχει εγκατασταθεί εργολαβία από την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας. Λόγω των εργασιών που εκτελούνται έχει διακοπεί η κυκλοφορία και αύριο θα γίνει τσιμεντόστρωση του οδοστρώματος. Ο δρόμος θα παραμένει κλειστός για ένα πενθήμερο, έτσι ώστε να σταθεροποιηθεί το οδόστρωμα πλήρως.

Ζημιές έχουν διαπιστωθεί και στον δρόμο Ριζόμυλος - Πύλος λίγο πριν την είσοδο της Πύλου και στο δρόμο Αμπελόφυτο - Χώρα, λίγο πριν την είσοδο της Χώρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top