ΒΙΝΤΕΟ: Ντυμένοι Αη Βασίληδες η συμμορία του Ιλίρ Κούπα έκανε ληστεία σε εμπορικό κέντρο

Ο κακοποιός θα έρθει τετ α τετ με Έλληνες αξιωματικούς

��ΙΝΤΕΟ: Ντυμένοι Αη Βασίληδες η συμμορία του Ιλίρ Κούπα έκανε ληστεία σε εμπορικό κέντρο

Τετ α τετ με τους Έλληνες αξιωματικούς θα έχει ο Αλβανός δραπέτης των φυλάκων Τρικάλων Ιλίρ Κούπα που συνελήφθη στα Τίρανα. Συγκεκριμένα, ο επικίνδυνος κακοποιός συνελήφθη σε περιφερειακό δρόμο των Τίρανων όταν δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών. Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά τον "τσάκωσαν" ενώ στο αυτοκίνητο βρεθήκαν όπλα και μάσκες.

Στο μεταξύ, οι αρχές της γειτονικής χώρας τον κατηγορούν ότι την παραμονή Χριστουγέννων εκείνος και η επικίνδυνη συμμορία, που είχε φτιάξει στη χώρα του όταν κατάφερε να περάσει τα ελληνοαλβανικά σύνορα μετά την απόδραση του από τις φυλακές Τρικάλων, έκαναν ληστεία σε εμπορικό κέντρο ντυμένοι Άη Βασίληδες.

Επίσης, σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, εξετάζεται και το ενδεχόμενο να έχει κάνει στη χώρα μας μια ληστεία μεταμφιεσμένος γιατρός.

Ο Κούπα από την πρώτη στιγμή είπε στους αστυνομικούς ότι δεν θέλει να εκδοθεί στην Ελλάδα και μετά σφράγισε το στόμα του.

Ο Αλβανός κακοποιός θα εξεταστεί από Έλληνες αξιωματικούς που έχουν ήδη πάει στην Αλβανία και ενδιαφέρονται κυρίως για την στρατιωτικού τύπου απόδραση από τις φυλακές Τρικάλων με όπλα και χειροβομβίδες θέλοντας να βρουν τους… οργανωτές.

Ο Κούπα και η επικίνδυνη συμμορία των 11 δραπετών βαρύνονται με ληστείες, συμπλοκές με αστυνομικούς αλλά και με τις δολοφονίες της νεαρής Κατερίνας στα Ίσθμια Κορίνθου άλλα και του 37χρονου υπαρχιφύλακα Γιώργου Ανδριτσόπουλου στο Δίστομο Βοιωτίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top