Οι κωδικοί και οι απίστευτοι διάλογοι που «έκαψαν» τον Τομπούλογλου

Την Παρασκευή παρουσιάζεται στον ανακριτή

Οι κωδικοί και οι απίστευτοι διάλογοι που «έκαψαν» τον Τομπούλογλου

Το μεσημέρι της Παρασκευής θα παρουσιαστεί στον ανακριτή ο Χάρης Τομπούλογλου προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το πως βρέθηκαν στα χέρια του 25.000 ευρώ, χρήματα που σύμφωνα με την αστυνομία ήταν μίζα για συνεχίσει τη σύμβαση που είχε διαφημιστική εταιρεία με το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού

Την ίδια ώρα το Star φέρνει στο φως τους κωδικούς και τους απίστευτους διάλογους που κατέγραψαν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης του.

« Άδειες» είναι τα βρώμικα χρήματα , «όλοι κονομάνε και εμείς τίποτα» είναι φράσεις που έδεσαν και οδήγησαν τον άλλοτε ισχυρό άνδρα στο κελί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Εντωμεταξύ εισαγγελέας και ανακριτής την Τετάρτη δεν πείστηκαν ότι τα χρήματα τα ήθελε για δωρεά προς το νοσοκομείο και του άσκησαν ποινική δίωξη για απόπειρα εκβίασης κατ επάγγελμα και συνηθεια σε βαθμό κακουργήματος καθώς και παθητική δωροδοκία.

Οι διάλογοι άλλωστε που αποκάλυψε το Star είναι χαρακτηριστικοί. Οταν ο μεσάζοντας της διαφημιστικής και ο πρόεδρος του νοσοκομείου βρίσκονταν στην καφετερία στο τελευταίο ραντεβού, είπαν σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ τους.

ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ
Τι έγινε με τις ημέρες της αδείας;

ΜΕΣΑΖΟΝΤΑΣ
Eδώ στο φάκελο τις έχω τις 25 ημέρες αδείας. Όλα εντάξει. Δεν πιστεύω τώρα να τα ρίξεις τα παιδιά;

ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ
Βλάκας, είσαι. Τώρα θα κάνουμε χρυσές δουλειές.

Η ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

Επεισοδιακή ήταν και η σκηνή της σύλληψης του Χάρη Τομπουλογλου. Όταν τα χρήματα άλλαξαν χέρια και ο πρόεδρος του νοσοκομείου έδωσε το φάκελο στον 40χρονο συγκατηγορούμενο του πήγε να φύγει. Ένας αστυνομικός του τμήματος εκβιαστών τον περίμενε όμως στην πόρτα και του είπε να μείνει ακίνητος.

ΤΟΠΟΥΛΟΓΛΟΥ
Εσύ ποιος είσαι;

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ
Εγώ κύριε πρόεδρε ήρθα για τα χρόνια πολλά.

Αμέσως μετά του πέρασε τις χειροπέδες.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Εδώ και ένα μήνα, ο Χάρης Τομπούλογλου είχε ήδη ξεκινήσει προετοιμασία για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, επικεφαλής του συνδυασμού «Όμορφη Πό��η» στο δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας. Μάλιστα είχε ανακοινώσει ήδη τους πρώτους υποψήφιους συμβούλους και πήγαινε μαζί τους σε ταβέρνες και καφετερίες.

Είχε αποκαταστήσει πλήρως τις σχέσεις του με τη Νέα Δημοκρατία, καθώς είχε διαγραφεί ξανά πριν από 13 χρόνια, επειδή υπήρξαν τότε καταγγελίες για συμμετοχή του σε σεξουαλικό σκάνδαλο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top