ΣΟΚ: Καταγγέλουν κακοποίηση ανηλίκων σε ίδρυμα της Πάτρας

Τους έδιναν χάπια, γ��α να είναι σε καταστολή

Αναστάτωση έχουν προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας, οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων σ��ο Σκαγιοπούλειο Ίδρυμα της Πάτρας, αφού τους έδιναν χάπια.

Σε καταγγελία που έγινε περιγράφονται φρικτά περιστατικά κακοποίησης νεαρού τροφίμου από άλλο τρόφιμο μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά και από άγνωστο δράστη στη διάρκεια της κατασκήνωσης φέτος το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν τα παιδιά έτρωγαν ξύλο, αλλά δέχονταν και ψυχολογική βία, ενώ σε αρκετά έδιναν χάπια για να είναι σε καταστολή χωρίς να υπάρχει διάγνωση ότι τα χρειάζονται.

Έχει αναφερθεί επίσης ότι αδέλφια που είναι τρόφιμοι του Σκαγιοπουλείου και που είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον πατέρα τους, στις γιορτές των Χριστουγέννων, τα… γύριζαν στο σπίτι.

Ο εκπρόσωπος των αποφοίτων και εργαζόμενος στο Σκαγιοπούλειο Ιδρυμα κ. Μαστρογιαννόπουλος απορρίπτει τις καταγγελίες και αναφέρει ότι φάρμακα παίρνουν 2 με 3 παιδιά μετά από διάγνωση ψυχολόγου.

Για την υπόθεση διέταξε προκαταρκτική εξέταση η Εισαγγελέας Διονυσία Παπαδοπούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top