Γιος επιχειρηματία και πρωταθλητής του θαλάσσιου σκι ο 22χρονος «πιστολέρο» του Παγκρατίου

"Δεν είχα σκοπό να τραυματίσω κανέναν" δήλωσε στον ανακριτή

Γιος επιχειρηματία και πρωταθλητής του θαλάσσιου σκι ο 22χρονος «πιστολέρο» του Παγκρατίου

Ήταν ο γιος που θα ήθελε η κάθε οικογένεια. Τίποτα δεν προμήνυε ότι θα γινόταν παραλίγο δολοφόνος.


Ο λόγος για τον 22χρρονο «πιστολέρο» του Παγκρατίου που πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν 23χρονο τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής σε νυχτερινό μαγαζί.

Ο νεαρός είναι πρωταθλητής Ευρώπης στο θαλάσσιο σκι, φοιτητής στο πανεπιστήμιο Πειραιά και πιστός εργάτης στην επιχείρηση του πατέρα του, μια ψαροταβέρνα στα νότια προάστια.

Ο Σ. Λ είναι η κλασική περίπτωση παιδιού που γεννήθηκε και μεγάλωσε μια σχετικά ευκατάστατη οικογένεια.

Ο πατέρας του συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση και λειτουργεί ψαροταβέρνα από την οποία έχει περάσει σχεδόν όλη η κοσμική Αθήνα.

Ο 22χρονος είναι ο τρίτος γιος του ιδιοκτήτη και από μικρός ακολούθησε τα χνάρια των αδελφών του ξεκινώντας θαλάσσιο σκι στον Όμιλο Βουλιαγμένης. Στα 18 του έγινε πρωταθλητής Ευρώπης γεγονός που του επέστρεψε να εισαχθεί στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά χωρίς εξετάσεις. Μετά την κατάκτηση της κορυφής σπάζοντας μάλιστα το ρεκόρ του αδελφού του κρέμασε τα πέδιλα του σκι και δεν αγωνίστηκε ποτέ ξανά αποφασίζοντας να αφοσιωθεί στις σπουδές του και την οικογενειακή επιχείρηση.

Μετά το αιματηρό επισόδιο στο Παγκράτι, έζησε σχεδόν μια εβδομάδα ως καταζητούμενος για να παρουσιαστεί τελικά στον ειδικό ανακριτή και να υποστηρίξει: "Αντέδρασα ενστικτωδώς χωρίς να έχω σκοπό να τραυματίσω κανέναν. Δεν ήξερα καν ότι χτυπήθηκε κάποιος".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top