Δικηγόρος Αρετής Τσοχατζοπούλου στο STAR:«η πελάτης μου είναι σε μια πάρα πολύ δεινή κατάσταση»

Καταπέλτης οι εισαγγελείς για Άκη, Σταμάτη και Αρετή

Δικηγόρος Αρετής Τσοχατζοπούλου στο STAR:«η πελάτης μου είναι σε μια πάρα πολύ δεινή κατάσταση»

​Μόνο στο STAR μίλησε ο γνωστός ποινικολόγος και δικηγόρος της Αρετής Τσοχατζοπούλου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Την φράση που χρησιμοποίησε η πολιτική αγωγή στο δικαστήριο ότι η Αρετή Τσοχατζοπούλου έδειξε γενναιότητα στη στάση του Άκη Τσοχατζόπουλου, να εκλιπαρεί για την αποφυλάκιση της Βίκυς Σταμάτη και να μην λέει μια λέξη για το παιδί του, σχολίασε ο δικηγόρος.

«Κανένας δεν μπορεί να κρίνει ή να αξιολογήσει από τη δικιά μας την πλευρά, την στάση του κυρίου Τσοχατζόπουλου. Είμαστε σε μια πάρα πολύ ιδιαίτερη φάση και στιγμή και δεν θα ήτανε σωστό από την δικιά μου την πλευρά να αξιολογήσω αυτό που η πολιτική αγωγή επεσήμανε.»

«Η Αρετή Τσοχατζοπούλου είναι σε μια πάρα πολύ δεινή κατάσταση. 17 μήνες έχει στερηθεί την αγάπη των τριών ανηλίκων παιδιών της, εκ των οποίων το ένα έχει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και παρόλα αυτά δεν πρόκειται ούτε και τώρα να είναι πολιτική αγωγή και κατήγορος του πατέρα της! Οι ηθικές της αρχές και η συγκρότησή της, αυτό δεν το επιτρέπει!»

Μάλιστα είπε ακόμα ότι χαίρεται που η πολιτική αγωγή το αναγνώρισε αυτό!

Όσο για την ομολογία της ότι είχε πάρει κάποια χρήματα για να αγοράσει ένα ακίνητο στην Κυψέλη και ότι δεν το είπε για να μην φέρει σε δύσκολη θέση τον πατέρα της, ο δικηγόρος της είπε: «Εγώ της είχα πει ότι το γεγονός ότι αυτά τα χρήματα προέρχονται από τον πατέρα της, οφείλει να το πει στο δικαστήριο!»

«Είμαστε σε μια οριακή φάση της δίκης, ο Άκης ο Τσοχατζόπουλος είναι σε δεινή θέση, θα μπορούσα και εγώ με δυο λέξεις μου να τον φέρω σε ακόμα πιο δύσκολη θέση, δεν θα ήταν όμως σωστό!», είπε.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top