Μαρτυρία-κλειδί ρίχνει φως στην υπόθεση του θανάτου του Μιχάλη Ασλάνη

Κάντε ΚΛΙΚ και δείτε τι αποκάλυψε ο κατασκευαστής του ατελιέ στο STAR

Μαρτυρία-κλειδί ρίχνει φως στην υπόθεση του θανάτου του Μιχάλη Ασλάνη
Μαρτυρία- κλειδί στο STAR από τον διακοσμητή του ατελιέ του Μιχάλη Ασλάνη έρχεται να ρίξει φως στην υπόθεση του θανάτου του.

Τα άμεσα χρέη του σχεδιαστή προς το δημόσιο μπορεί να έφταναν στις 175.000 ευρώ, το ένταλμα σύλληψης μπορεί να εκκρεμούσε σε βάρος του, ο σχεδιαστής όμως έκανε ότι περνούσε από το χέρι του να ξοφλήσει τις υποχρεώσεις που έτρεχαν καθημερινά και τουλάχιστον γνώριζε.


«Με είχε ξεχρεώσει, δεν είχα κανένα παράπονο» δήλωσε ο Τζάνης Δρόσος, κατασκευαστής του ατελιέ του Μιχάλη Ασλάνη, άνθρωπος που τον είδε από κοντά σχεδόν 15 ημέρες π��ιν το θάνατο του, όταν πήγε στο ατελιέ του μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον σχεδιαστή.

Τα κορίτσια που διάλεγε για τις επιδείξεις του τα αγαπούσε λες και ήταν η οικογένεια του. Ο Μιχάλης Ασλάνης σε καμία δεν ήθελε να χρωστάει ούτε ευρώ.

Την ίδια ώρα οι στενοί του συνεργάτες όλες αυτές τις ημέρες προσπαθούν να βάλουν κάτω τους φακέλους του σχεδιαστή για να διαπιστώσουν και εκείνοι ποιες ήταν ακριβώς οι οφειλές του.


«Πιστεύω ότι το ποσό των 175.000 με μια σωστή χρήση και μια καλή δηλοποίηση όπως έχει κάνει τώρα η εφορία θα μπορούσε να ρυθμιστεί σε δόσεις και να μην έχει κανένα πρόβλημα» δήλωσε ο πρώην δικηγόρος του Ανδρέας Γαβαλάς.

Πάντως, το τηλεφώνημα που φαίνεται πως έλαβε ο σχεδιαστής και αφορούσε στην άμεση εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης ίσως ρίξει φως στο γρίφο του θανάτου του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top