ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Τον κατασπάραξε κροκόδειλος μπροστά στα μάτια των φίλων του!

Μάταια έψαχναν οι Αρχές για το πτώμα του 24χρονου

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Τον κατασπάραξε κροκόδειλος μπροστά στα μάτια των φίλων του!

Σενάριο βγαλμένο από ταινία τρόμου είναι αυτό που συνέβη σ’ έναν 24χρονο από την Αυστραλία, ο οποίος έγινε… τροφή για έναν κροκόδειλο, σε ποτάμι της βόρειας Επικράτειας.

Ο νεαρός άνδρας, γιόρταζε το Σάββατο μια επέτειο με φίλους όταν αποφάσισε να βουτήξει μαζί με έναν εξ αυτών στο ποτάμι, αν και γνώριζε πως σ΄αυτό ζουν κροκόδειλοι που φτάνουν σε μήκος τα επτά μέτρα και ζυγίζουν ένα τόνο.

Το τόλμησε όμως, και καθώς διέσχιζε τον ποταμό, ο κροκόδειλος του επιτέθηκε, με τους φίλους του να βλέπουν live τη σκηνή, να τον αρπάζει με τα σαγόνια του και να εξαφανίζεται!

Μάταια οι Αρχές προσπάθησαν να βρουν το πτώμα του 24χρονου. Οι ��ρευνες συνεχίστηκαν και την Κυριακή και η αστυνομία σκότωσε τον μεγαλύτερο κροκόδειλο που ζούσε στην περιοχή.

Τα αυστραλιανά ΜΜΕ, αναφέρουν πάντως πως ο νεαρός άνδρας και ο φίλος του αγνόησαν τις προειδοποιήσεις των αρχών για την παρουσία κροκοδείλων σ' αυτό τον ποταμό, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 100 χλμ από το Ντάργουιν, μιας και στον εν λόγω ποταμό υπάρχει ένας κροκόδειλος κάθε 2 χλμ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top