Επανέρχεται σιγά-σιγά η ηλεκτροδότηση στην Σαντορίνη

Προαναγγέλλουν μηνύσεις στη ΔΕΗ δήμαρχος και καταστηματάρχες

Επανέρχεται σιγά-σιγά η ηλεκτροδότηση στην Σαντορίνη

Με την ηλεκτροδότηση να επανέρχεται σιγά χωρίς όμως να έχει ακόμη αποκατασταθεί το πρόβλημα, συνεχίζεται η ταλαιπωρία στη ��αντορίνη για ντόπιο πληθυσμό και κατοίκους.

Σύμφωνα με τη ΔΕΗ έχει επιτευχθεί σημαντική πρόοδος στην αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, ενώ στις 17.00 ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση επιπρόσθετων ηλεκτροπαραγωγών ζευγών συνολικής ισχύος περίπου 5 MW, ανεβάζοντας έτσι τη συνολική διαθέσιμη ισχύ του σταθμού παραγωγής στα 27 MW.

Παράλληλα, στη Σαντορίνη κατέπλευσε από τη Ρόδο στο λιμάνι της Θήρας, το εμπορικό πλοίο «Μελίνα 2» με ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη συνολικής ισχύος 5MW, τα οποία μεταφέρονται στο σταθμό παραγωγής όπου και θα εγκατασταθούν.

Προαναγγέλλουν μηνύσεις στη ΔΕΗ δήμαρχος και καταστηματάρχες

Την ίδια ώρα, μηνύσεις κατά της ΔΕΗ και γενικώς κατά παντός υπευθύνου προανήγγειλαν ότι θα καταθέσουν ο δήμαρχος Σαντορίνης, Νικόλαος Ζώρζος αλλά και επιχειρηματίες του νησιού, διεκδικώντας διαφυγόντα κέρδη.

«Προασπίζοντας το συμφέρον του τόπου θα καταθέσω το συντομότερο δυνατόν, μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου. Είναι ώρα να αναλάβουν κάποιοι τις ευθύνες τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζώρζος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top