Έχουμε μουσαφιραίους! Ο Ριμπολόβλεφ και η κόρη του είναι στον Σκορπιό!!!

Νέα εποχή για το νησί-Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας!

Έχουμε μουσαφιραίους! Ο Ριμπολόβλεφ και η κόρη του είναι στον Σκορπιό!!!

Στο Σκορπιό για ολιγοήμερες διακοπές είναι ο νέος ιδιοκτήτης του νησιού ο Ρώσος μεγιστάνας, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ με την κόρη του Εκατερίνα, που έφτασαν με την πολυτελή θαλαμηγό τους, η οποία έχει 70 μέτρα μήκος και 3 καταστρώματα!

ROSOS3.jpg

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια από αέρα, σε ξηρά και θάλασσα και κανείς σύμφωνα με πληροφορίες δεν μπορεί να προσεγγίσει το νησί σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων καθώς υπάρχουν σημαδούρες, ενώ δεν λείπουν και οι διαμαρτυρίες από ντόπιους ή τουρίστες που έχουν αποκλειστεί από κάποιες παραλίες.

120413111529_9441.jpg

Στο νησί όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν έχει γίνει «extreme make over» εν όψει και της άφιξης της οικογένειας Ριμπολόβλεφ , ενώ η μόνη πλευρά του Σκορπιού που είναι ανοιχτή είναι η ανατολική, εκεί δηλαδή που βρίσκεται το Beach Bar της Χριστίνας, το οποίο έχει ανακαινιστεί πλήρως με ξαπλώστρες και νέα διακόσμηση και θα είναι ανοιχτό για όσους τουρίστες θα θελήσουν να κολυμπήσουν μέχρι εκεί..

ROSOS.jpg

Η θαλαμηγός βρίσκεται στο νησί, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια τους καλοκαιριού η κόρη του κροίσου Εκατερίνα θα κάνει μεγάλο πάρτι στο οποίο θα παραβρεθεί η φίλη της και πρώην ιδιοκτήτρια, Αθηνά Ωνάση.

3.jpg

Βίντεο star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top