«Καλύπτει» τον 23χρονο Αλβανό η 13χρονη Χριστίνα-«Δεν με απήγαγε, πήγα με τη θέλησή μου»

Πώς έφτασε στα ίχνη της η αστυνομία-Τι τους πρόδωσε

«Καλύπτει» τον 23χρονο Αλβανό η 13χρονη Χριστίνα-«Δεν με απήγαγε, πήγα με τη θέλησή μου»

Τον 23χρονο Αλβανό Μάριον Αγιάζι, φέρεται πως καλύπτει η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στα Σπάτα και είχε ταξιδέψει μόνη της μέχρι την Καβάλα για να τον βρει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 13χρονη υποστηρίζει ότι πήγε με την θέλησή της και ότι δεν την απήγαγε ενώ αρνήθηκε να αποκαλύψει ποια είναι τα σχέδιά του 23χρονου προκειμένου να μην πέσει στα χέρια της αστυνομίας.

Η 13χρονη, συναντήθηκε με τον Αγιάζι, την περασμένη Δευτέρα, στην Καβάλα, όπου είχαν δώσει ραντεβού. Ταξίδεψε μόνη της μέχρι εκεί με υπεραστικό λεωφορείο μέσω Θεσσαλονίκης.

Από εκείνη τη στιγμή οι δυο τους κρύβονταν.

Το βράδυ της Πέμπτης όμως, όπως αναφέρει το Βήμα, ο 23χρονος πήγε στον πρώην εργοδότη του, μαζί με την 13χρονη, αναζητώντας τροφή. Οι αστυνομικοί, που είχαν ενημερωθεί, του είχαν στήσει ενέδρα στη δασική περιοχή.

Αλλά μόλις το νεαρό ζευγάρι πήρε ό,τι ζητούσε και ξεκίνησε να φύγει, ο 23χρονος αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς. Εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας πίσω την 13χρονη.

Η ανήλικη κοπέλα μόλις βρέθηκε από τους αστυνομικούς, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καβάλας προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε οι γιατροί να βεβαιωθούν πως είναι καλά στην υγεία της.

Ο 23χρονος, που είχε επαφή μέσω Facebook με την 13χρονη, φαίνεται πώς εκμεταλλεύτηκε τα δύσκολα παιδικά χρόνια της μικρής. Η μαμά της μικρής αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ασχοληθεί με το μεγάλωμα και την σωστή ανατροφή των παιδιών της ενώ ο πατέρας της όμορφης Χριστίνας απουσιάζει. Έτσι η 13χρονη με την μικρότερη αδερφή της ζουν με τη γιαγιά τους στα Σπάτα.

Ο Μάριον Αγιάζι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα, είχε απελαθεί πέρυσι, καθώς είχε συλληφθεί για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης. Η αναζήτησή του από τις αστυνομικές αρχές συνεχίζεται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top