Ενθουσιασμένοι με τον Σκορπιό ο Ρώσος μεγιστάνας και η κόρη του Εκατερίνα

Αναχώρησαν από το νησί αλλά θα επιστρέψουν σύντομα

Ενθουσιασμένοι με τον Σκορπιό ο Ρώσος μεγιστάνας και η κόρη του Εκατερίνα

Στις 11 το πρωί αναχώρησαν από τον Σκορπιό ο Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ και η κόρη του Εκατερινα, οι οποίοι επισκέφθηκαν το νησί ως οι νέοι ιδιοκτήτες.

Ο ρώσος μεγιστάνας εντυπωσιάστηκε από τις ομορφιές του νησιού ενώ η κόρη του ανυπομονεί να ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης και να κάνει τις πρώτες της διακοπές στον Σκορπιό.

Οι νέοι ιδιοκτήτες συναντήθηκαν με τον δήμαρχο της Λευκάδας και τον αντιδήμαρχο και συζήτησαν για αρκετή ώρα. Προσιτοί χαμογελαστοί και με καλή διάθεση εμφανιστήκαν πατέρας και κόρη και μάλιστα ο Ντιμιτρι Ριμπολοβλεφ άφηνε την κόρη του να μιλά περισσότερο ενώ η αδυναμία του στο πρόσωπο της είναι κάτι που εντυπωσίασε όσους τους είδαν μαζί.

Η Κάτια Ριμπολόβλεβα ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να χτίσουν ξενοδοχειακή μονάδα και αυτό που θέλει η οικογένεια της είναι να γίνει μια γενική ανακαίνιση με σεβασμό στο περιβάλλον και να είναι όλα όλα να είναι έτοιμα μέχρι το καλοκαίρι οπότε και θα περάσουν αρκετό διάστημα για ξεκούραση και διασκέδαση με τους φίλους τους. Το νησί που έχει να κατοικηθεί πολλά χρόνια παρουσιάζει ελλείψεις και γι αυτό μεταφέρθηκαν στον Σκορπιό από την Λευκάδα, από ποτήρια και πιάτα μέχρι και συσκευή για μπάρμπεκιου.

Την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα φτάσει στο λιμάνι το γιοτ της οικογένειας Ριμπολόβλεφ με τα συνοδευτικά ενώ σύντομα πατέρας και κόρη θα επιστρέψουν στο νησί ώστε να δουν την πορεία των εργασιών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top