Σάκηηη υπάρχουν ΗΡΩΕΣ και στην Ιταλία! Ας γνωρίσουμε τον «γιατρό» της πείνας των φτωχών!

Το κεμπάπ και η καλοσύνη ενός Αιγύπτιου Χριστιανού κάνουν το γύρο του κόσμου

Σάκηηη υπάρχουν ΗΡΩΕΣ και στην Ιταλία! Ας γνωρίσουμε τον «γιατρό» της πείνας των φτωχών!

​Ποιος είπε ότι “ήρωες” ζουν ��όνο στην Ελλάδα;;;!! Ο 44χρονος Αιγύπτιος Σενούντα Μάκαρ, γνωστός ως Σιμόνε, είναι παράδειγμα προς μίμηση στη γειτονική Ιταλία!

Ο Σιμόνε αφού έκανε διάφορες δουλειές, κατάφερε να ανοίξει ένα δικό του κατάστημα όπου ετοιμάζει πίτσες και πικάντικο κεμπάπ, τα οποία προσφέρει πολλές φορές δωρεάν σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

«Δεν κάνω τίποτα το ιδιαίτερο. Ο πατέρας μου πάντα μου έλεγε ότι πρέπει να μπαίνω στη θέση εκείνου που δεν έχει χρήματα», εξομολογείται στην ιταλική εφημερίδα La Stampa ο Σιμόνε.

Το ίδιο σκέφτεται ακόμα και για τον νεαρό Ιταλό που έχασε τη δουλειά του και δεν έχει χρήματα να αγοράσει μια πίτσα μαργαρίτα, ή για την ηλικιωμένη Ρομά που είναι γεμάτη μώλωπες.

«Δε θα γίνω πιο φτωχός, αν προσφέρω βοήθεια. Έτσι με μεγάλωσαν. Έπειτα, εγώ είμαι χριστιανός, κόπτης. Αν κάποιος σου ζητά φαγητό είναι σαν να το ζητά ο Ιησούς» λέει ο «ήρωας» Σιμόνε….

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν ζούσε στην Ελλάδα θα πρωταγωνιστούσε σε κάποιο από τα επεισόδια του ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει ο Σάκης Ρουβάς!!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top