Ψυχιατρική έκθεση για 17χρονο μητροκτόνο: Ο δράστης είναι ψυχικά ασθενής

Υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και Εισαγγελέα

Νέα και αιφνιδιαστική τροπή παίρνει η υπόθεση του 17χρονου μητροκτόνου από τον Άγιο Κων/νο του Αγρινίου, που πριν από λίγη ώρα παρουσιάστηκε ενώπιον της Ανακρίτριας για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών σχετικά με την τύχη του 17χρονου, αφού η μεν Ανακρίτρια αποφάσισε πως ο 17χρονος χρίζει ψυχιατρικής παρακολούθησης και αγωγής σε ειδικό ψυχιατρικό κατάστημα ενώ ο Εισαγγελέας έκρινε πως πρέπει να προφυλακιστεί.

Έτσι μετά την εμπλοκή αυτή το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών θα κρίνει εάν ο μαθητής θα οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική ή στις φυλακές.

Στην Ανακρίτρια παραδόθηκε επίσης ψυχιατρική έκθεση, που είχε παραγγελθεί και η οποία επιβεβαιώνει πως ο 17χρονος είναι ψυχικά ασθενής. Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται και η υπεράσπιση του νεαρού μητροκτόνου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 17χρονος πριν χρόνια είχε και πάλι εξεταστεί από ψυχολόγους, αλλά τότε δεν είχε προκύψει ότι η συμπεριφορά του μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο ή πως υπέβοσκε κάτι πιο επικίνδυνο.

Μέχρι να αποφασίσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ο 17χρονος θα κρατείται στα κρατητήρια του Β’ Αστυνομικού Τμήματος του Αγρινίου.

Εντωμεταξύ όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενη ανάρτηση, ο 17χρονος μητροκτόνος συναντήθηκε με τον πατέρα του στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Ακαρνανίας.

Η συνάντη��η ήταν σύντομη, ενώ μετά από αίτημα του πατέρα, τον 17χρονο συνάντησε και ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Ο μεγάλος γιος της οικογένειας αναχώρησε για το εξωτερικό χωρίς να δει τον αδερφό του.

Ο 17χρονος τρέφεται ελάχιστα στα κρατητήρια και δεν έχει καμία επικοινωνία. Εξακολουθεί να τελεί σε κατάσταση σοκ και δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει συμβεί.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top