Μόνο για γυναίκες: Οι Αθηναίες θα φορέσουν φούστα και γόβες και θα κάνουν ποδηλατάδα!

Για πρώτη φορά στην Αθήνα το Αthens Skirt Ride

Μόνο για γυναίκες: Οι Αθηναίες θα φορέσουν ��ούστα και γόβες και θα κάνουν ποδηλατάδα!
Την Κυριακή διοργανώνεται το πρώτο Athens Skirt Ride, ποδηλατοδρομία αποκλειστικά για κορίτσια με αφετηρία την Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων. Οι Αθηναίες καλούνται να φορέσουν τη φούστα ή το φόρεμά τους, τις γόβες τους και να κάνουν μια βόλτα με ποδήλατο στην πόλη. Η ποδηλατάδα ξεκινά στις 11:00 το πρωί.

Η διαδρομή - σε χαλαρό ρυθμό και εορταστική διάθεση - θα περάσει από το ιστορικό κέντρο, θα συνεχίσει στην Ερμού για να κατευθυνθεί προς τη Φιλλελήνων κι από κει στην Αποστόλου Παύλου.

Μέσω του πεζόδρομου της Ερμού, περίπου μία ώρα αργότερα οι ποδηλάτισσες θα επιστρέψουν στην αυλή της «Τεχνόπολις».

Όπως λένε οι διοργανωτές (το περιοδικό MBIKE: «Με το Αthens Skirt Ride, θέλου��ε να περάσουμε το μήνυμα πως το ποδήλατο στην πόλη είναι τόσο φυσικό όσο η καθημερινότητα και τόσο διασκεδαστικό όσο μια βόλτα στο κέντρο. Τα ρούχα μας πρέπει να είναι απλώς... τα ρούχα μας! Δεν χρειάζεται να στερηθούμε τις φούστες ή τα φορέματα, τις γόβες ή τα αγαπημένα μας παπούτσια και φυσικά δεν χρειάζεται να... ιδρώνουμε και να ταλαιπωρούμαστε. Ποδήλατο χρησιμοποιούμε επειδή και όταν μας βολεύει - δηλαδή... πάντα!».

Και τονίζουν ότι η πρόσκληση αφορά μόνο κορίτσια, κάθε ηλικίας. «Κύριοι, ακόμη και με φούστες, δεν γίνονται δεκτοί. Αν θέλουν, μπορούν να μας περιμένουν στον τερματισμό!» τονίζουν. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top