Μετέφεραν με ταξί λαθραία τσιγάρα στη Χαλκίδα

Συνελήφθησαν ένας 47χρονος Πακιστανός και ένας 30χρονος Αφγανός

Ενας 47χρονος Πακιστανός και ένας 30χρονος Αφγανός συνελήφθησαν στην Χαλκίδα. Οι αστυνομικοί εντόπισαν ταξί στο οποίο επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί και το σταμάτησαν για έλεγχο.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών και κατασχέθηκαν 150 κούτες λαθραίων τσιγάρων, που περιείχαν συνολικά 1.500 πακέτα, τα οποία δεν είχαν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν αναγραφόταν η χώρα προέλευσης και κατασκευής τους.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι ο 47χρονος, ως οδηγός ταξί, ιδιοκτησίας Ελληνίδας από περιοχή της Αθήνας, μαζί με τον 30χρονο που επέβαινε ως συνοδηγός, είχαν προμηθευτεί τις ανωτέρω ποσότητες λαθραίων τσιγάρων από αλλοδαπό σε περιοχή της Αττικής, με σκοπό να τα διακινήσουν στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.

Τα λαθραία πακέτα τσιγάρων θα σταλούν στο Τελωνείο Χαλκίδας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο, ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε και το Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ταξί), ως μέσο μεταφοράς λαθραίων προϊόντων. ​

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top