Σοκ: Η 55χρονη αστρολόγος Ν. Λιβάνη είχε προβλέψει τον θάνατο της

Δείτε τι έγραψε στο blog της και τι είπε φίλος της δημοσιογράφος για αυτό

Ανατριχίλα προκαλεί η πρόβλεψη που είχε κάνει η αστρολόγος, Νατάσα Λιβάνη, για αυτή την εβδομάδα και είναι σαν να… ήξερε πώς θα πεθάνει. Προειδοποιούσε χαρακτηριστικά γράφοντας στο προσωπικό της blog ότι μπορεί να συμβούν δυστυχήματα!

Και σαν να μην έφτανε αυτό συμβούλευε να… αποφεύγονται οι συναντήσεις με τον σύντροφο σας, καθώς μπορεί να είναι ψυχρός και απόμακρος και να δημιουργηθούν διαφωνίες!

Η πρόβλεψη της είναι ανατριχιαστική, ενώ ακόμα πιο σοκαριστική είναι η μαρτυρία του δημοσιογράφου Γ. Σφακιανάκη, ο οποίος υποστήριξε μιλώντας στην εκπομπή «Μίλα» ότι γνώριζε πώς θα πεθάνει εδώ και τέσσερα χρόνια!!!

«Πριν τέσσερα χρόνια είχαμε μια συζήτηση και την είχα ρωτήσει αν μπορεί να μου πει πότε θα πεθάνω. Μετά την ρώτησα αν έχει δει στον αστρολογικό της χάρτη πότε θα πεθάνει εκείνη και μου είπε ‘Εγώ Γιώργο θα πεθάνω από αυτοκίνητο’»!!

Διαβάστε την πρόβλεψη που είχε κάνει η 55χρονη Ν. Λιβάνη για αυτή την εβδομάδα

22-30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη γίνεται σε ένα ζώδιο πολύ κτητικό και σταθερό αυτή τη φορά τον Ταύρο. Θαυμάσιο διάστημα για να ξεκινήσετε ένα έργο με δική σας πρωτοβουλία ή να είστε οι συντονιστές των εργασιών που θα γίνουν. Με αυτή την όψη δύσκολα θα συνεργαστείτε και θα δεχτείτε συμβουλές γι’ αυτό στη δουλειά σας μπορεί να υπάρξουν προβλήματα. Την συσσωρευμένη ενέργειά σας πρέπει οπωσδήποτε να την εκτονώσετε.

Διαφορετικά μπορεί να εκδηλωθούν δυστυχήματα ή αρρώστιες όπως πυρετούς και μολύνσεις. Αποφύγετε την χρήση μεταλλικών αντικειμένων και μηχανημάτων. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα σας δημιουργήσει αρκετή ένταση, δυσφορία, μοναξιά και απογοήτευση.

Ψυχρός και απόμακρος ενδέχεται να είναι και ο ερωτικός σας σύντροφος με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν διάφορες διαφωνίες. Γι αυτό προτιμότερο θα ήτανε να αποφεύγατε μια συνάντηση μαζί του, αυτό το διάστημα, εκτός και αν θέλετε να διαπιστώσετε κάποιες πικρές αλήθειες. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο πιθανόν να φέρει κρίση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Επίσης προσπαθήστε να παρακάμψετε ευθύνες μεγαλύτερες των δυνατοτήτων σας για να μην αντιμετωπίσετε δυσάρεστες συνέπειες. Για σοβαρές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε καλύτερα να περιμένετε.

Δείτε την μαρτυρία του κ. Γ. Σφιακανάκη στο βίντεο​

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top