«Νονός» για 680 παιδιά ο Δήμος Περιστερίου

Μοίρασε Πασχαλινά δώρα και λαμπάδες σε εκατοντάδες παιδιά

Ο Δήμος Περιστε��ίου μοίρασε Πασχαλινά δώρα και λαμπάδες σε εκατοντάδες παιδιά άπορων, μονογονειακών, χαμηλόμισθων και ανασφάλιστων οικογενειών, καθώς και στα παιδιά του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» της πόλης μας.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη πραγματοποιήθηκε στις 25 Απριλίου 2013 στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου, η διανομή των Πασχαλινών δώρων από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου σ’ αυτές τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας.

Μια μέρα πριν ο κ. Παχατουρίδης μετέβη στην κατοικία που φιλοξενούνται τα παιδιά του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπου τους πρόσφερε τα δικά τους δώρα και λαμπάδες για το Πάσχα.

Ο κ. Παχατουρίδης αρκέστηκε να δηλώσει ότι: «Δεν θα αφήσουμε κανένα Περιστεριωτόπουλο χωρίς χαμόγελο, σήμερα που οι συγκεκριμένες οικογένειες βιώνουν δύσκολες ημέρες. Η πόλη μας γιορτάζει το Πάσχα με ενότητα, ανθρωπιά και κοινωνική αλληλεγγύη».

Τα Πασχαλινά δώρα περιείχαν από ένα ζευγάρι καινούρια υποδήματα, κάλτσες και φυσικά την Πασχαλινή τους λαμπάδα και ένα σοκολατένιο αυγό.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Δήμος Περιστερίου με αμεσότητα, αποτελεσματικότητα, υπεύθυνα και ανθρώπινα, στέκεται δίπλα και ακουμπά τα προβλήματα της κοινωνίας μας, σ’ αυτήν την περίοδο της ανοιχτής, παρατεταμένης, απρόσμενης και άδικης οικονομικής κρίσης, που αγγίζει όλους μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top