«Σύντροφος ζωής» το νέο Samsung Galaxy S4, το πολυαναμενόμενο smartphone της χρονιάς!

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από όλα όσα έγιναν στη λαμπερή εκδήλωση για την παρουσίαση του

«Σύντροφος ζωής» το νέο Samsung Galaxy S4, το πολυαναμενόμενο smartphone της χρονιάς!

Το νέο Samsung Galaxy S4, είναι το νέο, πολυαναμενόμενο smartphone της χρονιάς. Διόλου τυχαίο, μιας και συγκεντρώνει μια σειρά από υπηρεσίες, που το καθιστούν «σύντροφο ζωής», βελτιώνοντας την ποιότητα της καθημερινότητας μας.

Παράλληλα, οι υπηρεσίες του, «έχουν σχεδιαστεί για να δίνουν λύσεις και δυνατότητες που μετατρέπουν το καινοτόμο αυτό smartphone απαραίτητο στην καθημερινότητά μας» δήλωσε ο κ. Λυκούργος Σαμαρτζής, Διευθυντής του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung Electronics Hellas.

«Με κορυφαία χαρακτηριστικά, δυνατές επιδόσεις και κομψό design, το Samsung Galaxy S4 είναι δικαίως το πολυαναμενόμενο smartphone της χρονιάς», συμπληρώνει.

Για την παρουσίαση του πολυαναμενόμενου smartphone Samsung Galaxy S4, διοργανώθηκε μια λαμπερή εκδήλωση, όπου πάνω από 1.000 καλεσμένοι, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική αυτή εμπειρία «αποκάλυψης» των δυνατοτήτων του, με «βοηθούς» τον Γιώργο Λιανό, τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, και τη Λυδία Παπαϊωάνου, με τον καθένα να αναλαμβάνει να παρουσιάσει και μια διαφορετική υπηρεσία του πρωτοποριακού smartphone.

Στη γιορτινή ατμόσφαιρα συνυπεύθυνη ήταν η Εύα Θεοτοκάτου με τις μουσικές της επιλογές, η οποία, από τα decks της, απογείωσε τη διασκέδαση στο κατάμεστο πάρτι.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΠΕΡΗ ΒΡΑΔΙΑ:

(Από αριστερά) Μιχάλης Μόσχος, Marketing Director της Samsung Electronics Hellas, Γεράσιμος Γεννατάς, Λυκούργος Σαμαρτζής Διευθυντής Τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung Electronics Hellas

PAN_0721.jpg

(Από αριστερά) Λυκούργος Σαμαρτζής, Διευθυντής Τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung Electronics Hellas, Λυδία Παπαϊωάννου, Choongsn Lee, Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas

PAN_0219.jpg

PAN_0298.jpg

PAN_0098.jpg

PAN_0124.jpg

PAN_0227.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top